seth englund - banner

Seth Engström - Talare

Magiker

Seth Engström har trollat professionellt i över 16 år och är en av Sveriges mest bokade artister. Han är internationellt ett av de mest respekterade namnen i trolleri-branschen och hans häpnadsväckande arsenal av korttricks har förbluffat miljontals människor världen över.​

Seth har framträtt på både svensk och internationell TV, mängder med fester, mässor och tillställningar. Han har underhållit Svenska Kungafamiljen, och som den enda artisten blev han inbjuden att framträda på Kung Carl XVI Gustafs 65-årsdag.

Genom åren har Seth belönats med 10 stycken SM-guld i trolleri och han innehar därmed rekordet för flest SM-guld i trolleri genom tiderna. Seth Engström har 7 nordiska guld i trolleri och blivit prisad med guldmedalj i World Championship of Performing Arts i USA.

Seth Engströms framgång som magiker har omnämnts i några av världens största medier, som Yahoo News och CNBC News, samt i Sveriges alla ledande tidningar, som Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter, Dagens Industri, Aftonbladet och Expressen – för att nämna några.

I kortmagins Mekka, Spanien, har Seth tilldelats en särskild utmärkelse av Spanska kortakademin, som en av de som lyckas ta kortmagi till nästa nivå  – ett pris som endast givits till tre personer under de senaste 50 åren. Seth är den enda trollkarlen någonsin vunnit Johnny Lonn Memorial tre år i rad, som är en tävling där Sveriges bästa trollkarlar tävlar mot varandra. Seth Engström har även fått vara huvudakt i Sydamerikas mest tittade program, Sabado Show, med 40 miljoner tittare.

Boka en inspirerande föreläsning med Seth Engström hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: King of cards

Seth Engström

Magiker

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: