Sara Wimmercranz bannerbild

Sara Wimmercranz - Talare

Entreprenör, investerare och drake i SVTs Draknästet

Sara Wimmercranz ser alla som aktivister i stort och smått, och inspirerar oss till att lösa problem istället för att ligga vaken med ångest på natten. Hon får oss att förstå att vi bokstavligt talat har framtiden i våra egna händer, och hur lätt det är genom engagemang att vara med för att lösa de stora problemen. Sara räds inte till att göra en individuell livstilsförändring, eller ge sig in för att slåss för en förbättring i de mest utsläppstunga branscherna.

Hon var med och grundade miljardbolaget Footway och driver idag riskkapitalbolaget BackingMinds som gör affärer på andra investerares fördomar. Sara Wimmercranz ägnar sitt liv åt att demokratisera ägande genom att bygga broar mellan vanligt folk och näringslivet, och hon mäter förändring i timmar och kronor.

Sara Wimmercranz har blivit utsedd till en av Sveriges mäktigaste techinvesterare av Dagens Industri, Supertalang av Veckans Affärer, Årets Mama av tidningen Mama och en av Näringslivets Mäktigaste kvinnor av Veckans Affärer.

Fotograf: Minna Ýr

Boka en inspirerande föreläsning med Sara Wimmercranz hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Hur vänder du fördomar till dina fördelar? | Så här förändrar du världen

Sara Wimmercranz profilbild

Sara Wimmercranz

Entreprenör, investerare och drake i SVTs Draknästet

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: