Sara Jonasson Ginters bannerbild

Sara Jonasson Ginters - Talare

Föreläsare och konsult

Efter en mångsidig internationell karriär på ett av världens största IT-bolag bestämde sig Sara Jonasson Ginters för att sadla om och startade eget för att inspirera företag till att bli mer jämställda och inkluderande. Vinsterna med jämställda, mångfaldsrika och inkluderande organisationer – högre lönsamhet, innovation, kundnöjdhet och medarbetarengagemang, har bevisats i många studier. En röd tråd i Saras arbete är att vi behöver våga börja tänka och göra nytt för att bryta gamla vanor och mönster och på så sätt öka förändringstakten mot ett mer jämställt, mångfaldsrikt och inkluderande arbetsliv. Ett engagemang med Sara ger er tankeväckande kunskap för att antingen starta, fortsätta eller omvärdera ert arbete för mer inkluderande organisationer.

Tack vare Sara Jonasson Ginters långa erfarenhet inom organisationsutveckling, teamutveckling, rekrytering och förändringsledning kombinerat med hennes kunskap inom jämställdhets- och mångfaldsfrågor kan hon bidra med insikter och kompetens för att hjälpa er att vidareutveckla er verksamhet. Sara brinner för att bidra till förändring på ett verksamhetsnära och relevant sätt. Hon arbetar med frågor som inkluderande rekrytering, arbetsmiljö och ledarskap och jämställda löner. Sara är också engagerad i #metoo-rörelsen och föreläser om sexuella trakasserier och härskartekniker.

Saras hjärta klappar extra mycket för att IT- och teknikbranschen ska bli mer inkluderande. Dels för att skapa mer hållbara företag men framförallt för att företag ska förstå att det är en fråga om strategisk kompetensförsörjning. Det finns en enorm potential för företag genom att skapa miljöer i vilka kvinnor, och andra underrepresenterade grupper, vill söka sig till och stanna kvar. Under 2020 har Sara satt ihop en rapport i vilken hon tar upp de pusselbitar som behövs för att skapa en mer inkluderande IT-bransch, för det är nu eller aldrig!

Som föreläsare är Sara Jonasson Ginters påläst, inlyssnande, lösningsfokuserad och engagerad. Sara vann utmärkelsen Årets nyföretagare i Nacka 2018 och var en av finalisterna som årets Diversity Leader 2020 av Nordic Women in Tech.

Boka en inspirerande föreläsning med Sara Jonasson Ginters hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: En inkluderande teknikbransch - nu eller aldrig! | Den moderna arbetsgivaren | Mångfald & inkludering - en verksamhetsstrategi för kompetensförsörjning | Härskartekniker & makt

Sara Jonasson Ginters profilbild

Sara Jonasson Ginters

Föreläsare och konsult

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: