Sara Damber bannerbild

Sara Damber - Talare

Entreprenör och författare

Sara Damber är en social entreprenör, förändringsledare och grundare av organisationerna Friends, Reach for Change, Youth2030 och Child10. Hon är författare till boken ”Handelsresande i godhet” (utgivning oktober 2021) som en är en berättelse om hur utanförskap och ensamhet kan vändas till engagemang – som i sin tur kan leda till omvälvande samhällsförändring.

Som 19-åring grundade Sara Damber organisationen Friends. I frustration över vuxnas oförmåga att hantera problem med mobbning tog Sara ett eget initiativ till att bryta destruktiva beteenden. Idag har organisationen växt till den största i Skandinavien som arbetar mot mobbning.

Sedan dess har Sara grundat och lett ytterligare en handfull organisationer och rörelser för samhällsförändring. Hon har drivit förändringsprojekt lokalt, nationellt och globalt – i näringslivet, i civilsamhället och i offentlig sektor. Sara Dambers drivkraft är och har alltid varit ett mänskligare, modigare och mer rättvist samhälle – ett samhälle där alla människor blir respekterade och lyssnade på.

 

Boka en inspirerande föreläsning med Sara Damber hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: 25 år i godhetsbranschen – vad har vi lärt oss? | Den grymma tystnaden – och hur du bryter den

Sara Damber profilbild

Sara Damber

Entreprenör och författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: