Sanna Bråding bannerbild Foto: Robert Eldrim

Sanna Bråding - Talare

Skådespelare, föreläsare och författare

Sanna Bråding har gått igenom en unik resa i livet. Alla har vi vår resa, men vissa prövas lite mer på livets bergodalbana än andra. Sanna är en av dem.

För 13 år sedan så nådde hon det som var hennes personliga botten, polisen gjorde razzia i hennes lägenhet och dömde henne senare till fängelse för narkotikabrott. Något som då kom som en chock för många. Men bakom den lyckade fasaden och karriären så kämpade hon med sina demoner i det tysta. Något som startade som en extremt högpresterande duktig flicka som i tidiga tonår utvecklade anorexia. Något som nästa 17 år senare slutade med ett dagligt amfetaminmissbruk och fängelse.

Redan då hade hon en stark känsla inom sig att livet ville mer. Hon hade med öppna ögon klivit in i många olika världar och sett människors rätta jag. En bild som gjorde henne ont. Varför har vi människor så lätt att döma andra, när vi egentligen är så extremt lika? Varför flyr vi från vår sårbarhet? Och varför anses vissa missbruk finare än andra. Och varför anser många att ”knarkar du får du skylla dig själv” när vi aldrig skulle säga till en anorektiker ”Svälter du dig får du skylla dig själv”?

Sannas drivkraft bottnar främst i att få vara med och så frön inom oss. Att få fler att vakna upp och ifrågasätta. Och att sedan gå därifrån med en känsla inombords att alla besitter kraften att förändra sina liv.

Med utgångspunkt i sin egen historia lyfter hon viktiga frågor som gäller oss alla, vårt samhälle, vår rädsla för att visa oss sårbara och hur vi ser på varandra.

Då Sanna Bråding är bred i sitt tänk om helheten har hon hittills nått ut till allt i från skolor, socialtjänst, psykiatri och ungdomar med missbruksproblematik.

Sanna brinner även för ett hållbart helhetstänk och har utöver sin bok ”För mycket av allt” (2016) och föreläsningar om psykisk ohälsa och missbruk, även släppt succéboken ”Veganboken” 2019 och varit ute och pratat även om hållbarhet, mental hälsa och växtbaserad kost.

Idag jobbar Sanna utöver detta både som coach, barnboksförfattare i en serie om hållbarhet och är en stor inspiratör på olika plattformar kring en sundare livsstil och en växtbaserad kost.

Så vill du peppas till att må bra, få en känsla över att du kan styra om ditt liv och få konkreta verktyg på hur du kan slå dig fri från dina demoner. Då är Sanna Bråding rätt person för dig.

Boka en inspirerande föreläsning med Sanna Bråding hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: För mycket av allt

Sanna Bråding profilbild Foto: Robert Eldrim

Sanna Bråding

Skådespelare, föreläsare och författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: