sandra dahlen - banner

Sandra Dahlén - Talare

Författare och föreläsare

Sandra Dahlén har arbetat som professionell föreläsare i över 20 år inom likabehandlingsfältet och med sexualupplysning. Med stort engagemang och framåtanda berör hon frågor som genus, jämlikhet, sexualitet och normer.

Sandra Dahlén har en bakgrund inom RFSU och har läst genusvetenskap och diskrimineringsrätt. Idag vidareutbildar hon sig till samtalsterapeut, kunskaper hon har mycket användning för i sina personliga möten. Sandra föreläser ofta för offentliga verksamheter, organisationer och företag på sina teman: inkludering, sexuella trakasserier, jämlik service samt bemötande och undervisning kopplat till sexualitet.

Tre böcker har Sandra Dahlén gett ut hittills: ”Sex med mera” (2014), ”Hallongrottan: en bok om slidsex” (2018) och ”Frigående barn : en föräldrarbok om det ökade stillasittandet och hur vi tillsammans tillgodoser våra barns behov av rörelse” (2021). Utöver detta så har Sandra medverkat i radio, bland annat i programmet P3 Star och i tv med programmen ”Tiger och Sex med Victor”. Sandra Dahlén är även en av grundarna till Bindprojektet tillsammans med gräsrotsorganisationen NSKK, i en landsbygdsregion utanför Calcutta i Indien.

”Det här klarar vi av, vi kan förändra tillsammans.”

För Sandra Dahlén så spelar det inte någon roll hur kunnig hon ser sig själv vara, eller för den delen, hur fin powerpoint-presentationen än är. Det viktiga i hennes arbete som föreläsare och utbildare är att få kontakt. Att möta människor där de är och förklara så att alla känner sig berörda av ämnet. Hennes fokus är att skapa gemensamma skratt och att ge deltagarna någonting konkret att ta med sig.

Känslan du ska ha som deltagare efter en föreläsning är att vi kan förändra. Tillsammans.

Boka en inspirerande föreläsning med Sandra Dahlén hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Är vi inte färdiga med jämställdhet? | Sexuella trakasserier - en introduktion | "Jag har inga problem med homosexuella" | Inkludering - så självklart och svårt på samma gång! | Jämlik service - hur kan vi få till det?

Sandra Dahlén

Författare och föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: