Sam Rihani bannerbild

Sam Rihani - Talare

Fd Sverigechef Meta

Sam Rihani har en lång erfarenhet från såväl digitalisering, tech och ledarskap. Han passar på den stora scenen, i ledningsgrupper och i paneldebatter om digitalisering, teknik och arbetsmarknad.

Som tidigare Sverigechef på Meta har Sam Rihani gjort resan – Han har varit ledare och vuxit en liten organisation till en stor, bidragit till produktutveckling och  skapat en företagskultur som inspirerat massvis med andra företag.

Ämnen han ofta föreläser om är att hitta motivationsnycklar, förstå framtidens arbetskraft, våga ta ut svängarna organisatoriskt, arbeta praktiskt med inkludering, bygga ett starkt varumärke, hantera ett bolags ”växtvärk” och att på ett effektivt sätt hantera kriser, framförallt sådana du själv inte har kontroll över.

Sam har navigerat genom stora, unika utmaningar i sin yrkesroll. Han är inte rädd att bjuda på både misslyckanden och framgångar, och ger praktiska, raka råd till såväl medarbetare som chefer och ledare.

På scen är han metodisk, trygg, engagerad och utmanande. Han visar hur möjligheten till förändring är helt nödvändighet för att driva framgångsrika företag. Sam Rihani visar att vi inte ska rädas det okända och disruptiva, utan närma oss framtiden med nyfikenhet och en blick för nya möjligheter. Och dessutom få resten av organisationen att agera på samma sätt.

Han föreläser på svenska och engelska.

Nyckelord Sam ofta föreläser om:

  • Arbetsplatsen,
  • Mångfald
  • Företagskultur för anställda och affärer
  • Affärsstrategier/risktagande
  • Kundcentricitet – att alltid utgå från kunden

Boka en inspirerande föreläsning med Sam Rihani hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker:

Sam Rihani profilbild

Sam Rihani

Fd Sverigechef Meta

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: