Sabina Dufberg - banner

Sabina Dufberg - Talare

Hälso, livsstils- och träningsexpert

Sabina Dufberg är en mycket uppskattad och välanlitad föreläsare med lång erfarenhet av ledarskap, träning, kost, idrottspsykologi och mindfulness. Med över 25 år i branschen så arbetar hon aktivt för att kost, träning och det mentala, ska vara en del av vardagsglädjen för så många som möjligt. Det är helt enkelt nyckeln till en hållbar livsstil, en hjärtefråga för Sabina.

I Sverige har Sabina byggt upp och drivit ett flertal träningsanläggningar och företag inom området hälsa, och för många är hon ett bekant ansikte som också synts till mycket i TV-rutan. Under tre säsonger var Sabina både coach och tränare i TV4-programmet Biggest Loser. Hon driver också sina egna koncept kring träningsresor och events både utomlands och i Sverige.

Sabina Dufberg är författare för ett flertal böcker på träning, däribland ”Ditt livs form : med 80/20-metoden”. Sabina äger också träningsappen ”Stronger Better You” som hon driver och utvecklar med sin kollega Joel Engde.

För Sabina är det viktigt att leva som man lär, utan att ge avkall på livet, njutningen och passionen. Man ska inte bara prata om sin kompetens, man ska kunna utstråla den också. För henne är det viktigt att våga stå för resultat som särskiljer sig från det brus som finns i hälsobranschen.

Med sin breda erfarenhet, från management- och ledarskap på KTH till utbildning inom idrottspsykologi, mindfulness och otaliga utbildningar inom träning och kost, har mycket av hennes arbete bestått i att utbilda och coacha ledare, personal och andra tränare till att coacha allt ifrån elitidrottare till rehabiliteringspatienter.

Boka en inspirerande föreläsning med Sabina Dufberg hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Träna dig lycklig | Hantera livet | Hållbar livsstil | Stresshantering | Resultat i din träning och hälsa

Sabina Dufberg

Hälso, livsstils- och träningsexpert

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: