Pia Lanneberg bannerbild

Pia Lanneberg - Talare

Entreprenör, utbildare, coach, konsult

Det var länge sedan företag kunde slå konkurrenterna baserat på rationella produktfakta eller ett inarbetat varumärke. Idag är det mer abstrakta saker, som upplevelser och känslor som gör företag till vinnare. Makten har flyttats från företagen till kunderna, och från arbetsgivarna till arbetstagarna. Kundernas och medarbetarnas upplevelser av företaget är avgörande för att lyckas. Nu är det människorna som bygger varumärket och hur människor kommunicerar och agerar är affärskritiskt.

Pia Lanneberg har 30 års erfarenhet av PR och varumärkesarbete och har hjälpt 100-tals företag, chefer och företagsledare att bygga sina varumärken såväl internt som externt. Hon använder metoder lånade från marknadsföringsvärlden för att stärka kulturen, individen, teamet och företaget.

Pia har skrivit två böcker: ”Ett starkt personligt varumärke – din vassaste konkurrensfördel” och ”Human Up – en bok om hur du bygger mänskliga varumärken och arbetsplatser”. Den senare som medförfattare. Pia Lanneberg föreläser, utbildar och coachar inom framför allt effektiv kommunikation och varumärken, med fokus på den mänskliga aspekten av varumärkesarbetet.

Några teman i Pia Lannebergs föreläsningar brukar vara:

• Starka chefsvarumärken – en självklar del i en modern kommunikationsstrategi,
Snabba förändringar och en osäker omvärld kräver tydliga och synliga ledare. Cheferna är företagets fackelbärare och deras anseende är en stor del av företagets varumärkeskapital. Pia beskriver hur du bygger ett starkt chefsvarumärke och på vilket sätt ett företag kan använda den kraften för att skaffa sig konkurrensfördelar gentemot konkurrenterna.

• Kommunikation – nyckeln för att lyckas
Kommunikation handlar alltid om att påverka. Oavsett vad du arbetar med om dagarna så finns det alltid personer som du behöver övertyga, motivera och inspirera. Här får du lära dig hur du kommunicerar på ett sätt som är intressant och relevant för andra. Hur du får med dig människor på de förändringsresor som ska göras och hur bra kommunikation bygger förtroende och goda relationer.

• Lyft fram experterna
Att lyfta fram företagets experter är ett jättebra sätt att synliggöra företagets kompetens, att positionera sig inom ett visst område och öka sin trovärdighet. Här får ni tips, metoder och verktyg för hur ni kan skaffa er ovärderliga konkurrensfördelar genom lyfta fram er nyckelspelare.

Boka en inspirerande föreläsning med Pia Lanneberg hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Starka chefsvarumärken - en självklarhet i en modern kommunikationsstrategi | Kommunikation - nyckeln för att lyckas | Lyft fram experterna

Pia Lanneberg profilbild

Pia Lanneberg

Entreprenör, utbildare, coach, konsult

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: