PG Wettsjö bannerbild

PG Wettsjö - Talare

Föreläsare, utbildare, författare & superentreprenör

PG Wettsjö, föreläsarnas Zlatan som en journalist myntade.

PG är entreprenören (gasellprisvinnare), utbildaren och författaren, som blev en av landets absolut mest efterfrågade föreläsare, 3000 föreläsningar och över 500 000 åhörare (svenskar och norrmän) vittnar en del om hans popularitet. Önskar du få med hela auditoriet och samtidigt fascineras, beröras, motiveras och roas på en och samma gång? Då är PG föreläsaren ni ska använda.

PG besitter konsten att leverera ett budskap med retorisk briljans! Med hjälp av tre blädderblock, några tuschpennor och massor av erfarenhet, kunskap och humor fängslar PG sina åhörare! Som en kund skrev: ”PG lyfter talekonsten till en ny nivå, han tydliggör kommunikationens kraft, han delar med sig av sina erfarenheter som både berör och gör att alla känner igen sig. PG Wettsjö har en unik förmåga att fånga sin publik med fängslade storys, tydliga exempel och konkreta tips allt levererat med massor av humor. Han kan konsten att både roa och lära ut på en och samma gång, PG är en retoriker i världsklass.”

Vill du höja motivationsnivån? Vill du skapa en god stämning i teamet? Önskar du få en djupare förståelse för andra och bli bättre på att kommunicera? Vill du få nöjdare kunder? Vill du sälja mer till fler? PG är en föreläsare som passar lika bra som motivationsföreläsare på ett stort event som för en mindre ledningsgrupp. Vi törs lova många skratt men framför allt många tänkvärda reflektioner att ta med dig hem. Med entusiasm, humor lyckas PG fängsla sina åhörare med sin unika retoriska förmåga. PG Wettsjö har lockat flera 10 000-tals åhörare till åtskilliga öppna inspirationsdagar, bland annat Stora Retorikdagen, Stora Kundservicedagen, Stora Säljdagen och Stora Motivationsdagen.

PGs ämnesområden: Vinnande kommunikation, bemötande, arbetsglädje, entreprenörskap, försäljning, motivation, presentationsteknik och kundservice.

Boka en inspirerande föreläsning med PG Wettsjö hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Ge omgivningen en positiv chock | Med- eller motarbetare | Vinnande kommunikation | Ge kunden en positiv chock | Skapa er egen högkonjunktur | Sälj mer till fler

PG Wettsjö profilbild

PG Wettsjö

Föreläsare, utbildare, författare & superentreprenör

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: