Petra Malm bannerbild

Petra Malm - Talare

Fd. Elitsoldat/Föreläsare/Elittränare/mental coach

Petra Malm är elitsoldaten som bytte sitt hemliga liv och blev elittränare och föreläsare.

Som första kvinna någonsin klarade Petra testerna till specialförbandet SOG och blev Sveriges första kvinnliga elitsoldat. I över tio år levde Petra ett hemligt liv under stor sekretess. Varför fortsatte hon, trots motgångarna? Nu har hon lämnat sitt hemliga liv bakom sig och föreläser om sina erfarenheter från Försvarsmaktens hemligaste förband. Hör henne berätta om hur hon går från ett vardagsliv till en krigszon.

Petra har mångårig erfarenhet från skarpa operationer både nationellt och internationellt. Hur är det att leva ett liv i hemlighet, hur förbereder man sig för den krävande tjänsten och för att ensam åka till ett högriskområde? Hur är det att vara en del av ett effektivt team och hur når man dit? Petras 17 år inom Försvarsmakten gör att hon har bred erfarenhet av team, ledarskap, motivation och drivkrafter.

Petra Malm har alltid varit kvinnan som gick mot strömmen och sökte sig efter officersutbildningen till jägarförbanden och sedan specialförbanden. Hon blev en pionjär som inspirerat andra att våga gå sin egen väg. Som elitsoldat var Petra tvungen att vara i fysisk toppform, alltid redo att åka på insats vartsomhelst i världen men det skulle visa sig att den mentala styrkan skulle vara det viktigaste för att överleva.

Hennes specialitet var HUMINT, mänsklig inhämtning och hon är idag expert på personligheter, beteenden, gruppdynamik, sociala spel och ledarskap.

Under hösten 2018 har även Petra medverkat i den populära tv-serien ”SAS Who Dares Wins” som utspelade sig i Chile och Anderna. I sin roll som mullvad bland rekryterna väcktes PAM till liv igen och Petra fick nytta av sin bakgrund. Serien sändes i Storbritannien med start i januari 2019 och heter Elitstyrkans hemligheter i Sverige. Under 2021 är hon med som elittränare i TV4:s storsatsning ”Elitstyrkans hemligheter”.

Vill du höra mer om Petras spännande liv som elitsoldat i Sveriges enda specialförband och om hur du blir din egen pionjär?
Hör henne berätta om hur man blir ett framgångsrikt team och hur man hanterar oro i denna tid av ovisshet.

Boka en inspirerande föreläsning med Petra Malm hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Bli din egen pionjär | Effektiva team | Hantera oro i en tid av ovisshet

Petra Malm profilbild

Petra Malm

Fd. Elitsoldat/Föreläsare/Elittränare/mental coach

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: