Peter Siljerud bannerbild

Peter Siljerud - Talare

Framtidsforskare

Peter Siljerud är civilingenjören som blev framtidsforskare. Peter har en bakgrund som framtidsstrateg på Kairos Future och omvärldsanalytiker på Intel. I snart 20 år har han arbetat professionellt med trendspaning och omvärldsanalys, med målet att hitta de centrala skiften som får störst påverkan på respektive kunds verksamhet. För såväl kommersiella företag som det offentliga handlar det om att ta kontrollen över den egna framtiden och skapa en bättre framtidsberedskap.

Peter Siljerud är en erfaren och internationellt uppskattad talare som har inspirerat mer än 50 000 personer under åren. Han har även författat flera böcker med titlar som ”100 trender – din guide till framtiden”, ”Bryt normerna – allt du lärt dig om arbetslivet är fel” och ”Supertrenderna”. Två av dem har blivit nominerade till Årets marknadsföringsbok. Peter har också utsetts till en av Sveriges mest kreativa personer av mediehuset IDG.

Peter har fyra vilda och härliga barn. Men bara en fru. Som kuriosa kan nämnas att Peter har memorerat 1 000 decimaler på pi samt haft världsårsbästa på löpning 100 meter.

Boka en inspirerande föreläsning med Peter Siljerud hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Post-corona | Artificiell intelligens | Digitalisering och framtid | Framtidens arbetsliv

Peter Siljerud profilbild

Peter Siljerud

Framtidsforskare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: