Peter Groning bannerbild

Peter Gröning - Talare

Tankeläsare, konferencier & moderator

Peter Gröning är en uppskattad och flitigt anlitad föreläsare, underhållare, konferencier, galavärd och moderator. I snart fyrtio år har Peter arbetat med teater, underhållning och event, och har framträtt vid otaliga konferenser, nöjesscener, teaterpjäser, musikaler och operaföreställningar, liksom på film & tv.

Som kuriosa kan nämnas att Peter tre år i rad blivit inbjudan för att framträda som tankeläsare vid anrika ”The Magic Castle” i Hollywood, Los Angeles. Förra året debuterade Peter som författare med ”Resigned to Miracles” – en bok om avancerat korttrolleri, som tog magivärlden med storm och blev utnämnd till ”Penguin Magic Book of the Year 2020”.

Peter fungerar lika väl i det mindre, intimare formatet som på de större företagseventen. Hans stora erfarenhet, parat med ett genuint intresse för människor, har resulterat i en sällsynt god förmåga att skapa kontakt och kommunicera med dem han möter – detta oavsett om uppgiften är att leda spännande diskussioner, frågestunder och event, eller att stå för tankeväckande underhållning till galamiddagen.

Peter talar svenska, engelska och norska.

Foto: Håkan Larsson

Boka en inspirerande föreläsning med Peter Gröning hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Peter skräddarsyr sina föreläsningar utifrån målgruppen

Peter Gröning. Foto: Håkan Larsson

Peter Gröning

Tankeläsare, konferencier & moderator

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: