Peter Åberg bannerbild

Peter Åberg - Talare

Finans, IT & HR Director för D&FT divisionen på Nederman. Inspirationsföreläsare på fritiden med uppdrag i 16 länder

Allt är möjligt så länge som du tror på dig själv och ditt lag är en av Peters huvudteser. Han föreläser utifrån personliga erfarenheter om hur man finner sin och sitt lags inre styrka när det oväntade inträffar. Föreläsningen handlar om att utmana sig själv & sitt arbetslag och våga pröva saker utanför sin komfortzon. Peter kopplar sina erfarenheter som global förändringsledare till sin egen livshistoria, från att lära om att tala och gå efter en allvarlig olycka till att genomföra New York City Marathon gåendes med stödstavar snabbare än 7000 löpare. Peter belyser hur man genom att identifiera och analysera dela med sig av individens och gruppens med och motgångar kan få djupare insikter och skapa tydligare målsättningar med Peters egen målcirkelteori.

Peters föreläsningar anpassas efter beställarens önskemål. Han har erfarenhet av att tala som keynote för internationell publik med flera tusen åhörare, på företagsevent och för styrelsen/ledningsgruppen/ arbetsgruppen / elitlaget som önskar reflekterande och lagstärkande halvdagsworkshops. Individ såväl som grupp och event som behöver verktyg för att sträva mot ett gemensamt mål tillsammans bör lyssna på Peter.

Peters har ett tydligt scenspråk och hans föreläsning blandar en riklig portion humor med insiktsfulla betraktelser. Varje åhörare som lyssnar på Peter lämnar föreläsningen fylld med energi och praktiska verktyg att ta med sig till sin arbetsgrupp.

Peter donerar en kostnadsfri föreläsning i sin kunds namn till en skola som kunden väljer för varje debiterad föreläsning.

Boka en inspirerande föreläsning med Peter Åberg hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Finn din kraft när livet förändras, Allt är möjligt, Från att lära om att tala och gå till att genomföra ett Marathon, Livet är fantastiskt, Ge aldrig upp när det oväntade inträffar, Livsglädje, Praktisk förändringsledning,

Peter Åberg profilbild

Peter Åberg

Finans, IT & HR Director för D&FT divisionen på Nederman. Inspirationsföreläsare på fritiden med uppdrag i 16 länder

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: