Pernilla Nissler - Talare

VD och föreläsare

Pernilla Nissler är en meriterad ledare som representerar ett genuint, personligt och mänskligt ledarskap. Ett ledarskap där man kombinerar en passion för uppgiften och målen med en passion för medarbetarna. Där en av vägarna till framgång är att bekräfta medarbetarna och göra dem ovärderliga.

Som ledare är du en levande symbol för företagets värderingar och du behöver kunna stå för dem till 100 %. Det är först då du är dig själv även i din ledarroll, vilket är en nödvändighet för att lyckas. Detta är Pernilla ett lysande exempel på och i föreläsningen ger hon flera exempel på ett personligt, modernt och modigt ledarskap.

Pernilla har stor erfarenhet av affärsutveckling och förändringsledning och delar gärna med sig av sina ”hands-on” erfarenheter därifrån. Till vardags arbetar Pernilla som VD på Blocket men har även en gedigen bakrund som affärsområdeschef för företagsmarknaden och del av den svenska ledningsgruppen på Tele2. I föreläsningen ger Pernilla sina personliga reflektioner och trycker bland annat på att prestigelöshet och en genuin vilja att utveckla medarbetarna är viktiga parametrar i det moderna ledarskapet.

Populära rubriker: Nå framgång med ett värderingsdrivet ledarskap

Pernilla Nissler profilbild

Pernilla Nissler

VD och föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: