Pernilla Nissler färgbild

Pernilla Nissler - Talare

Företagsledare och föreläsare

Pernilla Nissler är en meriterad ledare som representerar ett genuint, personligt och mänskligt ledarskap. Ett ledarskap där man kombinerar en passion för uppgiften och målen med en passion för medarbetarna. Där en av vägarna till framgång är att bekräfta medarbetarna och göra dem ovärderliga.

Som ledare är du en levande symbol för företagets värderingar och du behöver kunna stå för dem till 100 %. Det är först då du är dig själv även i din ledarroll, vilket är en nödvändighet för att lyckas. Detta är Pernilla ett lysande exempel på. I sina föreläsningar visar hon med exempel och verktyg på hur du kan bygga ett personligt, modernt och modigt ledarskap. Pernilla delar med sig av sina personliga reflektioner och trycker bland annat på att prestigelöshet och en genuin vilja att utveckla medarbetarna är viktiga parametrar i det moderna ledarskapet.

Pernilla har stor erfarenhet av affärsutveckling och förändringsledning och delar gärna med sig av sina ”hands-on” erfarenheter därifrån. Pernilla Nissler är sedan februari 2022 VD på Skincity och har innan det arbetat som VD på Blocket, där hon förnyat varumärket och ökat tillväxten. Hon har en gedigen bakgrund som affärsområdeschef för företagsmarknaden och del av den svenska ledningsgruppen på Tele2.

Pernilla Nissler sitter från maj 2021 i styrelsen för Svenskt Näringsliv och coachar också chefer och ledare i både stora och små organisationer.

Som föreläsare är Pernilla grundad, trygg, inspirerande och ger med sin stora erfarenhet många exempel och situationer som det är lätt att identifiera sig med.

Boka en inspirerande föreläsning med Pernilla Nissler hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Nå framgång med ett värderingsdrivet ledarskap

Pernilla Nissler profilbild

Pernilla Nissler

Företagsledare och föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: