Per Schlingmann bannerbild

Per Schlingmann - Talare

Författare, entreprenör & rådgivare

Världen frigör sig från en årslång dvala, en paus. Hur kommer din organisation att hantera återgången?  Hur hittar man tillbaka till sin position – eller finner en ny – när man kastats in i framtiden? Hur hittar ditt företag kommunikationen och rösten som leder till framgång?  

Per Schlingmann är en av Skandinaviens mest framgångsrika föreläsare, rådgivare, kommunikatörer och strateger. Med en enastående kombination av att leda genom radikal förändring och att utveckla nya sätt att kommunicera på navigerar Per sina lyssnare genom framtiden. Han ger centrala  insikter om strategisk kommunikation, branding, konsumentbeteenden, företagskultur med mera  till sin publik. 

Per Schlingmann är både ett inflytelserikt namn inom politiken som näringslivet. Hans sätt att synliggöra och utmärka sig har lett till att han utsetts till en av Sveriges Superkommunikatörer.  

Från sin unika bredd av erfarenheter hjälper Per företag och organisationer att nå ut och påverka  i en digital, global värld. Genom storytelling skapar Per strategier för ditt företag i kommunikationskriget. Nyckeln till framgång finns i berättelsen

Efter en tid då hela världen stått still och fått börja om, uppstår behovet av en förnyad  kommunikation och ett agilt ledarskap. När utvecklingen kastar oss flera år fram i tiden måste  den som vill hänga med anstränga sig för att göra det.

Per Schlingmann har tillsammans med Kjell A. Nordström skrivit bästsäljarna Urban Express (2014) och Corona Express (2021). I den beskriver han effekterna av Corona-pandemin och hur den blev en tidsmaskin. 2022 gav duon ut boken Momentum, en bok om vad krig, klimatkris och virus förändrar för samhället och för organisationer.

Med en knivskarp blick på framtiden tecknar Per ett nytt  landskap för ledarskapet såväl som medarbetarskap. Vilka krav ställs på våra ledare i en tid när vi  arbetar mer decentraliserat? När självledarskapet breder ut sig, vad krävs då av ett framgångsrikt  ledarskap? Och hur bygger vi företagskultur när det traditionella kontoret inte längre är centrum? 

Per Schlingmann är utbildad inom nationalekonomi vid Göteborgs universitet. Han har startat ett antal framgångsrika företag, agerat som ledare och är en nyfiken och aktiv entreprenör. Han är involverad i flera spännande projek kring allt från gin till vegansk mat. Dessutom är han författare till en serie spänningsromaner. 

Boka en inspirerande föreläsning med Per Schlingmann hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Corona Express | Det nya onormala - Så tar du vara på möjligheterna som uppstår med Coronakrisen | Världen förändras - gör du? | Så vinner du kommunikationskriget! | Konsten att förnya sig själv

Per Schlingmann profilbild

Per Schlingmann

Författare, entreprenör & rådgivare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: