Per Naroskin bannerbild

Per Naroskin - Talare

Psykolog, psykoterapeut, chefshandledare, författare, dramatiker fd ståuppkomiker ;)

Per Naroskin är psykolog, psykoterapeut och chefshandledare. Utöver sin kliniska verksamhet har Per skrivit flera böcker och pjäser. Senast utkom han med tre böcker om hur man undviker att tappa styrfarten på jobbet och privatlivet. Dessutom är han krönikör i flera tidningar. Mest välbekant är nog hans röst från Spanarna i Sveriges Radio P1. Per Naroskin har även ett kort förflutet som ståupp-komiker, vilket märks tydligt i hans föreläsningar som pendlar mellan skratt och stort allvar. Med sin breda och ovanliga yrkeskombination lyckas han erbjuda nya och oväntade infallsvinklar på välbekanta områden.

Pers Naroskin föreläsningar rör sig i spänningsfältet mellan arbetsliv och privatliv, medarbetare och ledare och mellan människa och teknik. Han visar på hur den snabba tekniska utvecklingen kan vara en utgångspunkt för att tydliggöra viktiga mänskliga värden. Dessutom belyser han hur humor på jobbet kan användas till så mycket mer än att skratta och ha kul.

Per Naroskin är en mycket erfaren och uppskattad föreläsare. Han har ett varmt och personligt tilltal som inte saknar skärpa och hans föreläsningar passar både stora och små grupper. Per kan blanda mellan sina rubriker och anpassa föreläsningen efter kundens aktuella behov.

 

Ny föreläsning:

KONSTEN ATT INTE UMGÅS
Om psykologin i tider av social distansering.
En medkännande och inspirerande föreläsning om hur vi påverkas och lite om vad vi kan göra åt det!

Några av frågorna som tas upp är:
Pandemin och de sociala restriktionerna ger oss en unik möjlighet att reflektera över vårt sätt att arbeta och leva tillsammans under ”normala” omständigheter.

  • Vad kan vi lära om oss själva när vi betraktar oss utifrån den här extrema situationen? Det gäller såväl vår inställning till förändringar i stort som vardagen i smått?
  • Vad är det som gör att vi kan känna oss lika trötta efter en halvtimmes videokonferens som efter ett två timmar långt vanligt möte?
  • Vilka är begränsningarna i kommunikationen när vi umgås virtuellt? Och vad får det för konsekvenser?
  • Vad kan vi göra för att kompensera för bristerna? Är det bara en fråga om bra teknik, eller?
  • Vilka är nackdelarna och fördelarna med att jobba hemifrån jämfört med att sitta på kontoret?
  • Vilka är riskerna med den nya tekniken?
  • Hur vill vi jobba i framtiden?

Populära rubriker: KONSTEN ATT INTE UMGÅS - Om psykologin i tider av social distansering | Vikten av att ha styrfart i förändring, ledarskap och livet i största allmänhet | Människan, tekniken och det riktigt viktiga | Skrattar bäst som skrattar sist - en föreläsning om humorns betydelse i digitaliseringens tidsålder | Mot bättre vetande: varför gör vi inte som vi borde? - en psykologisk föreläsning om klimatfrågan

Per Naroskin profilbild

Per Naroskin

Psykolog, psykoterapeut, chefshandledare, författare, dramatiker fd ståuppkomiker ;)

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: