Per Lange - Talare

Entreprenör | Författare | Föreläsare

Per Lange är en av Skandinaviens mest eftertraktade föreläsare inom försäljning, kommunikation och ”growth mindset”. Har talar på ett unikt sätt om engagemang, arbetsglädje och motivation.

Per har utbildat tusentals anställda och chefer, och föreläst för hundratusentals människor globalt. Hans verktyg för försäljning används av hundratals nordiska organisationer.

Modern försäljning handlar om att hjälpa kunden att lyckas! Den insikten ger nya krav och förväntningar på säljkåren och hela företaget. Förstår vi verkligen vad vår kund vill lyckas med? Hur identifierar och prioriterar vi kunds behov? Och hur kan vi bli bättre på att kunden verkligen använder och är nöjd med vår produkt eller service?

Per Lange föreläser också på ett unikt sätt om motivation. Motivationsföreläsningarna bygger på Growth Mindset, banbrytande forskning om mindset och hur hjärnan fungerar från Stanford University. Föreläsningen skapar garanterat a-haupplevelser och ökad motivation att våga ta sig an mer utmaningar.

Per Lange beskrivs som rolig och energisk på scen, och han entusiasmerar och engagerar sin publik. Ett av Pers kännetecken är att han utmanar vår bild av oss själva. På det sättet utmanar han inte bara våra idéer om vilka vi är, utan också hur vi ser andra och hur vi agerar i världen runt omkring oss.

Populära rubriker: Successful Sales - How To Develop a Growth Mindset

Per Lange

Per Lange

Entreprenör | Författare | Föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: