Per Lange - Talare

Entreprenör | Författare | Föreläsare

Per Lange är en av Skandinaviens mest eftertraktade föreläsare inom försäljning, kommunikation, motivation och ”growth mindset”. Har talar på ett unikt sätt om engagemang, arbetsglädje och motivation. Han har utbildat tusentals anställda och chefer, och föreläst för hundratusentals människor globalt, och hans verktyg för försäljning används av hundratals nordiska organisationer.

Modern försäljning handlar om att hjälpa kunden att lyckas! Den insikten ger nya krav och förväntningar på säljkåren och hela företaget. Förstår vi verkligen vad vår kund vill lyckas med? Hur identifierar och prioriterar vi kunds behov? Och hur kan vi bli bättre på att kunden verkligen använder och är nöjd med vår produkt eller service?

Högst upp på de flesta säljchefers önskelista står FLER BRA LEADS och SNABBARE DEALS. Under tre års tid har Per forskat på vad som utmärker de snabbast växande bolagens sälj- och marknadsstrategier. I sin föreläsning om hur du kan skapa ökad försäljning avslöjar Per tillväxtraketernas bästa tips och trix.

Per Lange föreläser också ofta om motivation. Motivationsföreläsningarna bygger på Growth Mindset, banbrytande forskning om mindset och hur hjärnan fungerar från Stanford University. Föreläsningen skapar garanterat a-haupplevelser och ökad motivation att våga ta sig an mer utmaningar.

En föreläsning med Per Lange liknar ingenting annat ni upplevt. Vill ni ha något oförglömligt samtidigt som ni tar ert sälj till nästa nivå – då är Per Lange rätt föreläsare för er. Hans föreläsningar är roliga och fartfyllda, men alltid fulla av konkreta tips. Per Lange beskrivs som energisk på scen, och han entusiasmerar och engagerar sin publik. Ett av Pers kännetecken är att han utmanar vår bild av oss själva. På det sättet utmanar han inte bara våra idéer om vilka vi är, utan också hur vi ser andra och hur vi agerar i världen runt omkring oss.

Nyligen var Per Lange keynote speaker på Google i Silicon Valley och fick omdömet: ”The speech was extremely well received. The most effective sales training we’ve been through”.

Boka en inspirerande föreläsning med Per Lange hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Successful Sales - How To Develop a Growth Mindset | Skapa en ökad försäljning

Per Lange

Per Lange

Entreprenör | Författare | Föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: