Per Grankvist bannerbild

Per Grankvist - Talare

Journalist och folkbildare

Per Grankvist är journalist och folkbildare. Hans specialitet är att förklara aktuella ämnen ur nya perspektiv, något han gör varje vecka för tiotusentals följare i sociala medier.

Han har en lång erfarenhet som journalist och har skrivit för bland andra Sydsvenskan, Veckans Affärer och SvD. Under många år medverkade han varje vecka i Gomorron Sverige i SVT för att kommentera aktuella händelser och fortfarande medverkar han frekvent i radio och tv för att förklara saker.

Per är en eftertraktad föreläsare, känd för sitt sätt att bland allvar och trams för att förmedla nya sätt att se på fenomen i samtiden. Hans specialitet är hållbarhetsfrågor, inte minst hur företag kan tjäna pengar på att ta ansvar – ett område där han räknas om en av de främsta i landet.

Under 2018 utsågs han till årets superkommunikatör av tidningen Resumé för sitt sätt att folkbilda. Han fick också mycket uppmärksamhet för kontot Väljarskolan på Instagram som på kort tid blev Sveriges största konto inför valet, och som under den sista veckan nådde över 120 000 svenskar.

Per har skrivit flera uppmärksammade essäer och böcker – senast Den stora bubblan som handlar om vikten av att ta kontroll över sina sociala flöden för att förstå vad som händer runt omkring oss.

Boka en inspirerande föreläsning med Per Grankvist hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Ta hål på bubblan och kontroll över dina sociala flöden | Klimatet och kapitalet sitter i samma båt | Hitta engagemanget – i livet och på jobbet | Ett lättare sätt att rädda världen – en rolig föreläsning om ett tråkigt ämne

Per Grankvist

Journalist och folkbildare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: