Pelle Hansson bannerbild

Pelle Hansson - Talare

Föreläsare I Förändringsexpert I Teambyggare

Pelle Hansson är affärsmannen som i samarbetet med Svenska Olympiska Kommittén fick den sista nyckeln i hur viktig den enskilda människan är för sin egen och teamets framgång. Ett av orden som du kan komma att höra vid teamutveckling och ledarskap är ”Med en tillsammansbild blir det lättare för oss att hjälpa varandra till framgång”.

Pelle är en van föreläsare, inspiratör och utbildare. Med hjälp av psykologiska teorier, glädje och med mångåriga affärs- och ledarerfarenheter skapas förändring, utveckling och samverkan. Där det bästa från i går följer med in i en vald framtid.

Med en gedigen och erfarenhetsbaserad kompetens från sina många och framgångsrika år inom näringslivet – kryddad med en riktigt stor dos tro på människans förmåga att kunna påverka sin egen framgång och framtid. Detta gör att det på ett lättillgängligt sätt skapas en tillit och ett förtroende mellan Pelle och hans åhörare.

Med båda fötterna stabilt på planeten Jorden i kombination med att våga vara vass, att inkludera och med ett stort hjärta – om det nu går att kombinera, så kan det ge dig en bild av vem du möter.

Den vinnande stil Pelle Hansson har med sina åhörare gör att det fungerar lika bra med vilken arbetsgrupp eller företagsinriktning som helst. Lastbilsmekaniker, ingenjörer, ledningsgruppen, chefsteamet, säljteamet, osv. Varför kan man fråga sig? Enkelt, svarar Pelle, ”när dagen är slut och vi går och lägger oss så har vi gemensamt att vi alla är människor”. Det är varken titel eller yrkesval som påverkar våra val att ta vara på insikter och nyuppväckt kunskap, för när vi väl förstår nyttan med vägvalet till utveckling så är vi alla med.

Pelle har fördelen att kunna jobba på djupet i lite längre program och workshops. Likväl som han engagerande förmedlar det viktiga och riktiga i en inspirationsföreläsning eller ett seminarium.

Boka en inspirerande föreläsning med Pelle Hansson hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Från nuläge till önskat läge - Att kliva fram till det nya normala | När kommunikation får er att lyfta | Företagskultur - Arbetsglädje - Framgång

Pelle Hansson profilbild

Pelle Hansson

Föreläsare I Förändringsexpert I Teambyggare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: