Paula Söderström bannerbild

Paula Söderström - Talare

Föreläsare

Paula Söderström har jobbat med försäljning i över 20 år, men hon är inte den födda säljaren som har sålt majblommor, vunnit alla säljtävlingar som går och älskat försäljning från dag ett. Tvärt om!

”Jag är ingen naturlig säljare. Däremot vet jag allt om hur jobbigt det kan vara att ta nya kontakter, följa upp offerter, hur lätt det är att man känner sig tjatig. MEN jag vet att det kan bli lättare och att det kan bli roligare.”

Paula är ingen traditionell säljutbildare som utbildar i hur man ska göra, utan fokuset är mycket mer inriktat på varför man inte gör det man vet att man borde göra. För saken är den att de allra flesta faktiskt vet vad de borde göra, men inte gör det. Exempelvis vet många med sig att de borde ta fler kundkontakter, att de borde följa upp offerter i större omfattning, men gör det ändå inte. Varför?

Paula Söderström grundade företaget Meant To Mind för att hon är övertygad om att många gärna vill bli bättre på att ta kundkontakter och följa upp offerter bara de kommer på exakt vad de skall göra och hur för att utveckla sig. I sina föreläsningar och utbildningar hjälper hon personer att ändra på tankar, vanor och beteenden så att de blir mer aktiva i sina kundkontakter. Hon hjälper dem att orka göra sig själva och sitt goda arbete mer synligt med beprövade KBT-metoder. 

En inställning som Paula ofta stöter på är ”jag är ingen säljare” eller ”vi säljer inte, utan bygger på långsiktiga relationer”. Hennes föreläsningar  handlar därför ofta om hur du kan göra sig själv och sitt goda arbete synligt, så att kunderna kan köpa – utan att man har titeln säljare.

De föreläsningar och coachinsatser som Paula erbjuder baserar sig på 50 års forskning om vanliga beteenden hindrar personer från att marknadsföra sig på bästa sätt och om hur man ändrar på tankar, vanor och beteenden. 

Boka en inspirerande föreläsning med Paula Söderström hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Få uppdrag utan att vara säljare - Gör dig själv och ditt goda arbete synligt | Gör din kompetens synlig | Vägen till affärer – att synas och ta initiativ | Kundkontakter utan att känna sig påträngande

Paula Söderström profilbild

Paula Söderström

Föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: