Patrick Wincent bannerbild

Patrik Wincent - Talare

Föreläsare, terapeut, författare och CEO

Patrik Wincent har gjort en lång resa. Från att vara popstjärna med alkoholproblem till att bli en städad och nykter terapeut, författare till fyra böcker och nu även programledare på TV3. Han driver Dataspelsakuten och Fondberg & Wincent – företag som hjälper vuxna, ungdomar, föräldrar, HR, chefer och pedagoger att förebygga och komma ur skärmarnas makt över hjärnan. Flera av Patrik Wincents böcker avhandlar ämnen kring missbruk och beroenden.

Patrik är utbildad terapeut och har hållit hundratals föreläsningar, seminarier och workshops under de senaste tio åren. Under en föreläsning talar han om vad som händer när vi överanvänder vår elektronik, missbrukar den eller helt låter den vara i perioder.

”Vår hjärna är inte byggd för att hela tiden bli distraherad” – Patrik Wincent

I föreläsningarna med Patrik Wincent får du konkreta tips för att bli med avkopplad, effektiv och närvarande i det som är viktigt – på riktigt. Hans föreläsningar passar speciellt bra för lärare, elever, föräldrar, socialarbetare och företag. Han föreläser både på svenska eller engelska.

Patrik Wincent ser till att alltid skräddarsy föreläsningarna efter kundens behov, för att publiken ska få ut så mycket som möjligt.

Boka en inspirerande föreläsning med Patrik Wincent hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Den Digitala Drogen | Den Digitala Barnvakten

Patrik Wincent

Föreläsare, terapeut, författare och CEO

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: