Pär Lager bannerbild

Pär Lager - Talare

Senior Advisor, Board Executive & Author

Pär Lager är en av Nordens ledande innovatör och expert inom ledarskap, lärande och utveckling. Han har en lika bred som unik erfarenhet inom ledarskap, utbildning, omvärldsanalys och kommunikation. Och han är sedan början av 2000-talet en av Sveriges mest uppskattade föreläsare. Pär har egen gedigen ledarerfarenhet som styrelseordförande, VD och mellanchef i börsnoterat internationellt företag, mellanstora bolag, startups samt offentlig sektor.

Idag är Pär Lager Senior Advisor Executive Education på Försvarshögskolan där han bla ansvarar för flera ledarskapsprogram i både Sverige, Finland, Litauen och Lettland. Pär sitter även i flera styrelser samt skriver ledarskapsböcker. 

Tidigare var Pär VD/rektor och därefter styrelseordförande för Berghs School Of Communication. Under den perioden gick Berghs från att vara en välrenommerad svensk skola till att bli internationellt ledande och utsågs till världens bästa skola inom kommunikation. Pär har även varit koncernchef för en av Nordens ledande utbildningsaktörer Intendia Group, politiskt sakkunnig på Utbildningsdepartementet, chef för strategi på Svenska Spel och chef för affärsutveckling på Sifo Group. Pär har skrivit tre ledarskapsböcker: ”Kommunikativt ledarskap”, ”Förändringsprincipen” samt ”Upskill och Reskill” – som utsågs till ”Årets HR-bok 2022” av HR-Föreningen.

Boka en inspirerande föreläsning med Pär Lager hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Framtidens lärande | Reskilling Revolution | Förändringsprincipen - skapa en kultur av omvärldsanalys och förändring | Den lärande organisationen | Ledarskap i extrema situationer | Kommunikativt ledarskap

Pär Lager profilbild

Pär Lager

Senior Advisor, Board Executive & Author

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: