Pär Lager bannerbild

Pär Lager - Talare

Senior Advisor, Board Executive & Author

Pär Lager är en av Nordens ledande innovatör och expert inom lärande och utveckling. Han har en lika bred som unik erfarenhet inom ledarskap, utbildning, omvärldsanalys och kommunikation. Och han är sedan början av 2000-talet en av Sveriges mest uppskattade föreläsare. Pär har egen gedigen ledarerfarenhet från börsnoterat internationellt företag, mellanstora ägarlett bolag, startups samt offentlig sektor.

”Creating Sustainable Future Profit Potential” -Pär Lager

Idag sitter Pär Lager i flera styrelser för både företag och organisationer, deltar i forsknings- och utvecklingsprojekt inom livslångt lärande, arbetar som rådgivare inom utveckling och lärande, skapar ledarprogram samt skriver ledarskapsböcker. Tidigare var Pär VD/rektor och därefter styrelseordförande för Berghs School Of Communication. Under den perioden gick Berghs från att vara en välrenommerad svensk skola till att bli internationellt ledande och utsågs 2009 till världens bästa skola inom kommunikation. Pär har även varit koncernchef för en av Nordens ledande utbildningsaktörer Intendia Group, politiskt sakkunnig på Utbildningsdepartementet, VD för Talarforum och chef för affärsutveckling på Sifo Group. Pär har skrivit två ledarskapsböcker: ”Kommunikativt ledarskap” samt ”Förändringsprincipen”.

Boka en inspirerande föreläsning med Pär Lager hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Framtidens lärande | Reskilling Revolution | Förändringsprincipen - skapa en kultur av omvärldsanalys och förändring | Den lärande organisationen | Ledarskap som lyfter

Pär Lager profilbild

Pär Lager

Senior Advisor, Board Executive & Author

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: