Paal Evjenth bannerbild

Paal Evjenth - Talare

Föreläsare & Inspiratör

Sedan 80 talet har Paal Evjenth utbildad och föreläst runtomkring i Europa. Han började sin karriär i Norge som utbildare inom personlig utveckling, kundservice och försäljning. Som 25 åring flyttade Paal till Irland för att etablera sitt företag där. Efter 4 år flyttade han vidare till Sverige där han etablerade företaget Motivationsprodukter. Detta företag tillverkade affischer vars syfte var att påminna personal om vikten av kundservice och engagemang.

Företaget blev en riktig framgångssaga med över 16 000 kunder i Sverige och över 22 000 i Tyskland. Efter 10 år kände Paal Evjenth att han saknade föreläsningarna och utbildningarna, varpå han sålde Motivationsprodukter och har sedan dess jobbat heltid som föreläsare.

Paal brinner för personlig utveckling, och är mycket uppskattad för sin energi, humor och verklighetsnära exempel. Det märks i hans föreläsningar. Åhörarna känner igen sig och kan enkelt ta med sig sina nya kunskaper tillbaka till arbetsplatsen. Paal har gjort över 2000 föreläsningar, på svenska och på engelska. Han anpassar både föreläsningar och utbildningar till kundens behov.

Paal jobbar med övertygelsen att vi alla är födda vinnare. Studerar vi på små barn, har de mängder av vinnaregenskaper tidigt i livet. Egenskaper som självförtroende, fantasi, nyfikenhet, förmågan att leva i nuet, envishet och en positiv attityd. Dessa anlag försvagas hos de flesta av oss i när vi går igenom livet. Under sina föreläsningar förklarar Paal hur vi kan utveckla dess egenskaper igen.

Boka en inspirerande föreläsning med Paal Evjenth hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Vinnande Attityder | Motiverat medarbetarskap | Positiv Psykologi | Kundvård som konkurrensmedel | Vinnande bemötande

Paal Evjenth profilbild

Paal Evjenth

Föreläsare & Inspiratör

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: