Özz Nujen bannerbild

Özz Nûjen - Talare

Standupkomiker, konferencier, föreläsare & skådespelare

Özz kan bokas som: standupkomiker, konferencier, föreläsare.

Özz Nûjen är en av Sveriges största standup-komiker och många är de svenskar som sett honom och Måns Möller i publiksuccéerna ”Världens Historia – Den osminkade sanningen” och ”Sveriges Historia”. Mångsidiga Özz Nûjen kan bokas som standupkomiker, konferencier och föreläsare. Välj den föreläsning som passar allra bäst för er:

Mångfald eller enfald?

Özz Nûjen använder humorns hjälp till att inspirera, tänka om och tänka till. Om du är mottaglig att byta ut dina fördomar och ditt gamla tankesätt mot kunskap och istället tänka på möjligheterna med mångfald, så är denna föreläsning lämpad för dig.
När Özz pratar om mångfaldsarbete i arbetslivet handlar det inte i första hand om etnisk mångfald utan om verklig mångfald. Det är en stor skillnad. Verklig mångfald handlar om att inkludera HBT människor, rörelsehindrade, äldre, överviktiga, smala, invandrare, kvinnor m.m. och till slut blev dessa till en majoritet, fastän dessa frågor ofta kallas minoritetsfrågor. Men det handlar även om mångfald i inställning, tanke och skapande. Att lära sig att utnyttja att vi är och tänker olika och att samspelet mellan olikheter kan skapa framgång för företaget, organisationen eller myndigheten.

Klimatföreläsning

I denna föreläsning har Özz Nûjen samlat ihop forskning, fakta, lögner, prognoser och alla möjliga domedagsprofetior kring miljön och klimathotet. Detta har han kokat ihop till en väldigt underhållande och lärorik föreläsning om det som vi alla oroar oss för, men gör väldigt lite för – nämligen Klimathotet och dess konsekvenser. Föreläsningen syftar till att ge lyssnarna ett gott skratt och samtidigt kraft och energi att bli mer klimatsmarta.

Föreläsningen berör bland annat dessa frågeställningar:
Klimathotet – vad gör det med oss?
Vad händer med oss i Europa och Sverige om och när det kan bli miljontals klimatflyktingar framöver?
Vad säger man till och hur bemöter man en klimatskeptiker?
Är det inte bra att vårt kalla Sverige blir lite lite varmare?

Boka en inspirerande föreläsning med Özz Nûjen hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Mångfald eller enfald? | Klimathotet - vad gör det med oss?

Özz Nûjen profilbild

Özz Nûjen

Standupkomiker, konferencier, föreläsare & skådespelare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: