Oskar Henrikson bannerbild

Oskar Henrikson - Talare

Leg. psykolog, VD och grundare för Psykologifabriken

Oskar Henrikson är leg. psykolog, VD och grundare för Psykologifabriken, som vill skapa lyckligare organisationer. Han ledde skapandet av deras nätbaserade psykologiska gym Habitud och vill att psykologisk träning ska bli lika naturlig som fysisk träning. Han är huvudförfattare till den prisbelönta boken ”Ensam eller stark – åtta principer för framgångsrika team”.

Oskar fick utmärkelsen Årets alumn från Linköpings universitet 2017 för sitt arbete att föra ut främjande psykologi i samhället och har gjort det på olika sätt. Exempelvis genom att bada varje dag utomhus i ett år. Oskar Henrikson är en uppskattad talare vilket kan ses i hans föreläsning på TEDx. Han är van vid att skapa roliga och interaktiva föreläsningar, oavsett om de sker fysiskt eller på distans.

Oskar är van att inte bara inspirera, han har skapat mätbart bättre arbetsmiljö i organisationer som Åhléns och Jämtkraft genom att stötta skapandet av nya vanor.

Boka en inspirerande föreläsning med Oskar Henrikson hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Ensam eller stark - Åtta principer för framgångsrika team | Tänk inte på en gul banan - hantera tankar, känslor och beteenden i tider av förändring | Vad Super Mario kan lära oss om feedback | Tar det 18 eller 254 dagar att skapa en ny vana?

Oskar Henrikson bannerbild

Oskar Henrikson

Leg. psykolog, VD och grundare för Psykologifabriken

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: