Olof Röhlander

Olof Röhlander - Talare

Föreläsare & författare

Olof Röhlander har med sina femton år som inspiratör samlat på sig unika erfarenheter om hur arbetslivet ser ut. Han vet vad som behöver göras för att vi ska fortsätta vara relevanta och hållbart framgångsrika i en digitaliserad värld som ständigt startar om.

Det växer ingen mossa på rullande stenar. Det visar inspiratören Olof Röhlander med all önskvärd tydlighet. Det senaste åren har Olof varit aktuell med nya boken ”Omstart”, varit land och rike runt med en ny föreläsningsshow samt släppt podcast tillsammans med Lasse Berghagen. Utöver det var Olof både Sommar- och Vinterpratare i P1.

Nu kommer den sexfaldigt prisbelönte talaren med den nya näringslivsanpassade och forskningsbaserade föreläsningen BRA ÄR DET NYA BÄST, som sätter fingret på kärnan i det vi alla letar efter i en organisation som hela tiden förändras. På sedvanligt inspirerande, energigivande och roligt sätt presenterar Olof här konkreta tankar och idéer som säkerställer både arbetsglädje, nöjda kunder och bra resultat. En föreläsning för såväl teamet som för medarbetare och chefer, där Olof som alltid anpassar innehållet efter målgrupp och syfte.

Olof Röhlander har skrivit fyra böcker om ledarskap, arbetsglädje och motivation, och hållit närmare 2000 föredrag. Hans senaste bok ”Motivationsrevolutionen” är skriven ihop med psykologiforskaren Magnus Lindwall. I boken presenterar de pedagogiskt och inspirerande den nya forskningen kring motivationspsykologi, och hur du skapar en långsiktig och hållbar motivation.

Läs mer om Olofs digitala workshop, ”Hitta den inre drivet” här.

Boka en inspirerande föreläsning med Olof Röhlander hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Bra är det nya bäst - Verklig motivation och arbetslust | Njutarbeta | Det vinnande teamets 12 kännetecken

Olof Röhlander

Olof Röhlander

Föreläsare & författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: