Olle Hillborg bannerbild

Olle Hillborg - Talare

Chef för DS innovation och rocksångare

Olle Hillborg är ingenjör och rocksångare. Olle byggde tillsammans med sina kollegor upp en Innovationsorganisation, SLL Innovation, på sjukhusen i Stockholm. Tanken var att genom ett innovativt tänk och struktur kunna komma med nya, oväntade idéer som kunde användas inom vården runt om i Sverige.

Olle och hans medarbetare på DS Innovation på Danderyds Sjukhus arbetar med att utveckla idéer till färdiga sjukvårdsprodukter som gör vården lite bättre. Ett sätt är genom att hitta idéerna hos sjukvårdspersonalen, de som arbetar ute i verkligheten. Men också att vara en länk mellan de olika medicintekniska företagen på marknaden och sjukvården, för att pröva nya tekniker och produkter. SLL Innovation blev också banbrytande på många sätt, de fick ut nya innovationer och produkter på världsmarknaden och hjälpte samtidigt små företag att växa.

Han är högaktuell som inspirationsföreläsare och med sin nya bok, ”Rock n roll i landstinget” där han berättar om sin resa i landstingsdjungeln, från golvet till succé och ner till golvet igen. Olle Hillborg blandar sina erfarenheter från rockscenen med att vara innovationschef i den turbulenta sjukvården i Stockholm. Föreläsningen ger värdefull input till innovationsarbete och belyser utmaningar och möjligheter med att blanda och ge av sig själv i olika roller.

Olle spetsar sin berättelse med anekdoter och musik och är inte sen att dela med sig av sina unika kunskaper och erfarenheter av innovationer, människor och offentlig sektor.

En föreläsning med Olle Hillborg ger nya perspektiv och tar den kreativa processen tillbaks ner på jorden – var uppstår fröna till nya innovationer? Hur kan vi kika in på verksamheten och hitta nya sätt att lösa problem?

Boka en inspirerande föreläsning med Olle Hillborg hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Rock n roll i landstinget

Olle Hillborg profilbild

Olle Hillborg

Chef för DS innovation och rocksångare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: