Niklas Källner bannerbild

Niklas Källner - Talare

Programledare & Författare

Hur skapas spännande möten med människor? Ibland har vi bara några sekunder på oss att skapa ett förtroende. Det gäller att hitta nycklar för att få till ett samtal med både vuxna och barn. Hur gör man för att bygga relationer med människor vi aldrig träffat förut?

Niklas Källner slog igenom i Sverige och Skandinavien som reporter i programmet Skavlan. I sina korta och humoristiska inslag lyckades han få både vuxna och barn att dela med sig av sina liv. Han har utöver det varit programledare för ”Von Svenssons kläder”, ”Delat land”, ”I särklass med Niklas”, ”Karlavagnen” och ”Arvinge okänd”.

2015 debuterade han med boken ”Tills man dör lever man” och 2018 kom han ut med boken ”Och bilen går bra?” – en bok om det viktiga kallpratet.

I sina föreläsningar delar Niklas Källner med sig av de knep han har utvecklat genom åren. Med mycket humor får vi höra om hans egna erfarenheter och forskning i området av att skapa kontakt med folk. Hur tar kallpratet oss in i värmen? Vad spelar vårt kroppsspråk för roll och hur skapar vi trygghet i våra samtal?

Boka en inspirerande föreläsning med Niklas Källner hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Att skapa möten | Kallpratet som leder in i värmen.

Niklas Källner profilbild

Niklas Källner

Programledare & Författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: