Nicholas Nicholas bannerbild

Nicholas Fernholm - Talare

Robotexpert & Trendspanare

Nicholas Fernholm, tidigare logistikchef på Älvsjö epidemisjukhus, robotchef på Nya Karolinska Sjukhuset och projektledare för Region Stockholms försörjning av skyddsutrustning, föreläser om hur samhället, företag och individer påverkas av teknologiska skiften och förändring i omvärlden.

Vi står inför den mest föränderliga tiden i mänsklighetens historia. Det är inte bara Corona-krisen som skakat om världen, utan automation och digitalisering utmanar fortsatt sättet vi arbetar på och hur våra organisationer fungerar. Många av våra traditioner och ramverk som vi agerar utifrån hinner inte med denna enorma förändring.

Samtidigt ifrågasätts värderingar, ideologier och sättet vi arbetar. Det estimeras att 50% av alla arbetsuppgifter kommer automatiseras inom 15-20 år, och vi behöver förbereda både organisationer och individer för en allt mer komplex värld med komplexa arbetsuppgifter. Visst är det lätt att få känslan av att det blir för mycket samtidigt.

Nicholas Fernholm går in på dessa ämnen med en optimistisk syn på framtiden, och ger skratt, inspiration och skapar förståelse.

Populära rubriker: Digitala generationsskiftet | Inspiration för Framtiden | Hur kommer den nya generationen arbeta om 15 år? | Digitala samhällsförändringen, hur påverkas du? | Teknologiska samhällsförändringen - Hur förbereder du dig? | Det nya digitala paradigmet | Automationens och samhällets framtid

Nicholas Nicholas Profilbild

Nicholas Fernholm

Robotexpert & Trendspanare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: