Nadim Ghazale bannerbild

Nadim Ghazale - Talare

Polis och föreläsare

Nadim Ghazale är polis och föreläsare, och ger 2022 ut sin första bok ”Min väg från flykting till hela Sveriges polis” ihop med journalisten Sara Nygren. Han höll 2021 ett mycket uppskattat sommarprat och har tidigare också setts bland annat i panelen på SVT-programmet ”Veckans brott”.

Nadims föreläsningar tar avstamp i hans egen historia, där han som sjuåring flydde med sin familj från kriget i Libanon. Med sina erfarenheter bygger han en berättelse där det mänskliga mötet hela tiden står i centrum. Han berättar om rasism, utanförskap och otrygghet, men också om de möten, situationer och människor som fungerat som vändpunkter och fört hans liv i nya riktningar.

I sin roll som polis blir han en hybrid av många olika delar av samhället. Hans strävan att vara en mänsklig förebild ger en extra dimension då han inte är rädd att reflektera över sina egna brister.

Nadim Ghazale har lång erfarenhet av att föreläsa både för näringslivet, skolor och olika organisationer. Hans föreläsningar har kommunikation, konflikthantering och det breda begreppet mångfald som huvudteman. Nadim bidrar med nycklar för integration, ökad förståelse och nya insikter som påverkar såväl samhälle som företag.

Nadim Ghazale föreläser också om rädsla och manlighet, och adresserar på ett direkt sätt den destruktiva, våldsamma machokulturen. Han berättar om vinsterna med att vara medveten och delar med sig av råd han själv önskar att han fått tidigare i livet. Han är en mycket engagerande föreläsare, med stort engagemang och en fantastisk utstrålning, och med ständigt aktuella ämnen.

Fotograf: Andreas Rosenqvist.

Boka en inspirerande föreläsning med Nadim Ghazale hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Min väg från flykting till hela Sveriges polis

Nadim Ghazale profilbild

Nadim Ghazale

Polis och föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: