Dr Mouna bannerbild

Mouna Esmaeilzadeh - Talare

Läkare, entreprenör och hjärnforskare

Mouna Esmaeilzadeh är läkare, hjärnforskare och entreprenör. Hon har blivit känd för allmänheten som ”Doktor Mouna” i TV4, där hon på ett pedagogiskt sätt gör vetenskap lättare mer tillgänglig. Mouna förutspår om att vi med rätt livsstil och medicinsk behandling kan bli mycket äldre än idag med hjälp av all ny teknik, tänk robotar, AI och genteknik. Hon både driver och spanar kring framtidens sjukvård. Det senaste årtiondet har Dr Mouna Esmaeilzadeh arbetat aktivt för ett paradigmskifte inom sjukvården, där modern teknik leder vägen mot ett långt och hälsosamt liv.

Mouna Esmaeilzadeh föddes i Iran och flydde till Sverige vid tre års ålder. En dramatisk resa genom bergen som nästan dödade henne. Hon har studerat musik, filosofi och naturvetenskap, innan hon utbildade sig till läkare vid Karolinska Institutet med en doktorsexamen i neurovetenskap. År 2009 grundade hon SciLife Clinic, en internationellt erkänd långlevnadsklinik med ett banbrytande, unikt koncept som använder sig av den senaste tekniken och forskningen för att förebygga sjukdomar såsom hjärt- och kärlsjukdomar och cancer.

Mouna Esmaeilzadeh är en omtyckt, internationellt efterfrågad, föreläsare. Hon talar om hälsa, teknik och vetenskap. Hennes medicinska – och filosofiska – bakgrund gör henne till en tankeväckande talare som ger nya perspektiv på framtiden.

Boka en inspirerande föreläsning med Mouna Esmaeilzadeh hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Ja må du leva i 150 år! | Framtidens teknologi och sjukvård | Från Iran till Scilife Clinic

Dr Mouna profilbild

Mouna Esmaeilzadeh

Läkare, entreprenör och hjärnforskare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: