Morgan Alling bannerbild

Morgan Alling - Talare

Skådespelare, föreläsare och författare

Skådespelaren Morgan Alling har arbetat med det mesta inom teater, film och nöje. Han dansade in i många svenskars hjärtan när han deltog i Let’s Dance på TV4, och många känner igen honom från familjefilmerna om Sune och från hjältesagan Arn. Kanske har du sett Morgan i Gåsmamman eller Bäst i Test?

Morgans resa från barnhemsbarn till en älskad artist har varit lång och brokig.  Morgan växte upp i en dysfunktionell miljö delvis bestod av misshandel, kriminalitet och missbruk. Som fyraåring blev han omhändertagen av sociala myndigheter. Morgan Alling ser dock sitt bagage som en styrka. Han har omvandlat sina erfarenheter till att hjälpa andra och sätta ord på sådant som behöver sättas ord på.

Idag är Morgan en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare, tack vare sitt unika sätt att blanda humor och allvar med forskning om mänskliga beteenden. Fokus i Morgans föreläsning är just på oss människor, varför är vi så besvärliga ibland? Morgan blandar friskt humor, värme och allvar när han talar om hur man vänder negativa tankemönster, ger praktiska råd inom psykologi och konflikthantering,  samt hur man hanterar alla typer av människor, även sig själv! Hans förflutna vävs in på ett meningsfullt sätt och sätter prägel på hans tips och råd för att överkomma svårigheter i livet.

Med sin föreläsning vill Morgan Alling underhålla och inspirera men också handfast delge tankar om hur vi alla kan få bättre livskvalitet i våra liv.

Boka en inspirerande föreläsning med Morgan Alling hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Besvärliga människor

Morgan Alling bild 2

Morgan Alling

Skådespelare, föreläsare och författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: