Mona Riabacke bannerbild

Mona Riabacke - Talare

Fil. Dr, Civ. Ing.

Mona Riabacke föreläser tankeväckande och inspirerande om hur vi bättre kan leda oss själva och andra i tider av förändring, när osäkerheten är stor och tempot allt högre. Hon föreläser om gränslandet mellan människa och teknik, och balansen mellan livet och arbetet.

Hur fungerar vi, varför gör vi som vi gör och hur kan vi göra det bättre? Mona ger sina åhörare förståelse om våra grundläggande mekanismer och användbara verktyg för att kommunicera, driva förändring, samarbeta och ta oss an framtiden på̊ bästa sätt.

Med sin gedigna kunskap och erfarenhet från såväl forskarvärlden som näringslivet guidar Mona Riabacke sina åhörare till klokare beslut i en allt mer komplex värld – en förutsättning för att må bättre och nå de resultat vi önskar. Monas föreläsningar och workshops ger konkreta verktyg för att skapa resultat och nå uppsatta mål.

Föreläsningarna är alltid skräddarsydda och passar lika bra som keynote på en stor konferens, inspiration på en kickoff eller för ledningsgrupp. Teman Mona Riabacke föreläser om ledarskap, förändringsledning, kommunikation, team och framtid. Mona har även stor vana av att föreläsa digitalt.

Boka en inspirerande föreläsning med Mona Riabacke hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Decision-making in an ever-changing world | Att fatta beslut i en föränderlig värld | Leading yourself and others in a fast-changing environment | Creating our future

Mona Riabacke profilbild

Mona Riabacke

Fil. Dr, Civ. Ing.

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: