Mike Florette bannerbild

Mike Florette - Talare

Författare & föreläsare

Mike Florette är ett scenproffs, inspiratör och estradör med över 30 års erfarenhet av att kommunicera med en publik från scener som Cirkus och Stockholms Konserthus till det lilla konferensrummet. Han jobbar även med ledar- och medarbetarutveckling i form av utbildningar, workshops mm. Mike Florette föreläser om beteenden och beteendeförändringar, hjärnan och digitaliseringen, sömn samt balans i livet. Han är även utbildad retoriker och pratar gärna om retorik, internkommunikation och kriskommunikation.

Mike Florette är certifierad coach inom Mikrovanor (Tiny Habits) av beteendeforskaren och författaren Dr BJ Fogg vid Standforsuniversitetet.

”Ett litet steg är allt du behöver börja med, det förändrar allt och ger resultat!”
Mike hjälper chefer, ledningsgrupper, team, individer och hela organisationer att hitta sina gyllene beteenden som skapar nya beteenden, mikrovanor, som förändrar företagen.

Mike Florette har skrivit fem böcker tillsammans med Lisbet Duvringe varav de tre senaste: ”Psykopater i arbetslivet”, ”Kvinnliga psykopater” och ”Psykopater online” har rönt stor uppmärksamhet i media. Han medverkar regelbundet i TV, radio, tidningar och poddar. Mike Florettes bakgrund i underhållningsbranschen (sång, musik, standup) gör hans föreläsningar underhållande, roliga och samtidigt fast förankrade i den senaste vetenskapen. Mike kommunicerar alltid med kunden för att kunna skräddarsy sina föreläsningar utifrån sammanhang och specifika behov.

Mike är aktuell med en ny föreläsning om att samarbeta med hjärnan, ”Hjärnkontakt på jobbet”.

Boka en inspirerande föreläsning med Mike Florette hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Boosta din kreativitet & innovationsförmåga | Hjärnan & Digitaliseringen | 24 timmar med hjärnan | Sömn som superkraft | Retorik för DIN publik | I huvudet på en psykopat | Hjärnkontakt på jobbet

Mike Florette profilbild

Mike Florette

Författare & föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: