Mikael Wallteg - Talare

Förändringsledare

Mikael Wallteg var vice VD/försäljningsdirektör för Systembolaget under 16 år. Där ledde han linjeorganisationen med över 400 butiker och 125 miljoner kundmöten om året. Systembolaget gjorde under den tiden en resa från ett utskällt monopol till Sveriges mest älskade serviceföretag, med ett rekordhögt förtroende i Sverige. En resa som inte bara lyfte varumärket, utan också de 6000 medarbetarna.

Mikael talar om just det, hur du genom att fokusera på ledarskapet och en värderingsbaserad kultur kan omskapa en hel organisation. Mikaels presentationer och workshops inspirerar och är lätta att ta till sig. Han talar gärna om hur du kan engagera alla medarbetare genom att leda med attraktiva målbilder, att samla kraften i en gemensam riktning. Helt enkelt den kraften som finns i när alla drar åt samma håll, och går till jobbet med glädje, energi och en vilja att genomföra ett bra kundmöte. Att frigöra kraften i alla medarbetare.

Mikael har en stor passion för det personliga, jordnära och hållbara ledarskapet. Ett ledarskap som kännetecknas av ett stort engagemang.

Mikael Wallteg gör både inspirationsföreläsningar och workshops.

 

En röst från en kund:

”Mikael var fantastisk, ingen har sagt något annat, han var höjdpunkten på våra ledardagar, hans visionära ledarskap, leda med värderingar, att alla drar åt samma håll, gemensamma mål – alla har frihet att vara sitt bästa jag och forma hur man tar sig dit. Även att vara modig som ledare, att rätt person är på rätt plats föll i god jord. Det var på riktigt! Alla kan göra kopplingen till förändringen som Systembolaget genomgått.”

Boka en inspirerande föreläsning med Mikael Wallteg hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Från botten till toppen | Från regelstyrd kotroll till Sveriges bästa service | Att leda med attraktiva målbilder och frigöra kraften i alla medarbetare

Mikael Wallteg profilbild

Mikael Wallteg

Förändringsledare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: