Mikael Meijer bannerbild

Mikael Meijer - Talare

e-Handels Expert

Mikael Meijer är en framgångsrik ung ledare med mångårig erfarenhet av e-handel och marknadsplatser, både i Europa, USA och Asien. Med ett entreprenörs-tänkande och passion för att leverera fantastiska resultat har han utvecklat effektiva marknadsförings-, och försäljningsstrategier inom både multinationella bolag, samt flertalet start-ups, vilket genererat exponentiell tillväxt och/eller miljarder i omsättning.

Mikael föreläser om ny teknik och digitala trender på makro-mikro nivå, e-handelsstrategi, affärsutveckling och tillväxtstrategier, digital marknadsföring, konverteringsoptimering, samt ’growth hacking’.

Ofta återkommande teman i Mikael Meijers föreläsningar är behov av nytänkande och förändring i tider av extrem digital transformation, utmaningar och lösningar för att utveckla sin e-handel och skapa en lönsam affär med data som beslutsmodell, samt vikten av målbild och insikt för att hjälpas och inte stjälpas av ny teknik och digitala trender inom e-handel.

Via en värdefull blandning av praktiska och strategiska råd, uppfinningsrikedom samt ekonomiska färdigheter som kombineras med effektivitet och fantasi för att ge högeffektiva resultat, guidar Mikael Meijer oss genom innovativa metoder och exempel för att lyckas i olika satsningar.

Han har en bevisat exceptionell förmåga att komma in i nya miljöer och producera omedelbara resultat via praktiska färdigheter som med fördel kan transporteras mellan olika branscher och är för öppenhet, kunskaps-spridning och diskussion.

Mikaels föreläsningar är relevanta för både produkt-, och tjänstebaserade företag, stora som små, som är intresserade av att hitta rätt e-handels och tillväxt-strategi, i sina satsningar.

Populära rubriker: eCommerce Optimization and Growth: A Framework for Success | Channel(ing) your teams inner Pippi |O-N-E CRM work or chop | How digital trends can make or brake you

Mikael Meijer profilbild

Mikael Meijer

e-Handels Expert

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: