Mikael Meijer bannerbild

Mikael Meijer - Talare

e-Handels & retail Expert

Mikael Meijer är en framgångsrik ledare med mångårig erfarenhet av e-handel, retail och digitala marknadsplatser, både i Europa, USA och Asien. Med ett entreprenörs-tänkande och passion för att leverera fantastiska resultat har han inom både multinationella bolag, samt flertalet start-ups, utvecklat effektiva marknadsförings-, och försäljningsstrategier vilket genererat exponentiell tillväxt och/eller miljarder i omsättning.

Mikael föreläser om digitala trender och ny teknik kopplat till retail och e-handel, affärsutveckling, tillväxtstrategier (’growth hacking’) samt digital marknadsföring, konverteringsoptimering (CRO) och personalisering.

Ofta återkommande teman i Mikael Meijers föreläsningar är behov av nytänkande och förändring i tider av exponentiell digital transformation, utmaningar samt lösningar för att utveckla företaget inom retail och e-handel med data som beslutsmodell, samt vikten av målbild och analytisk insikt för att hjälpas och inte stjälpas av ny teknik och digitala trender.

Via en värdefull blandning av praktiska och strategiska råd, uppfinningsrikedom samt ekonomiska färdigheter som kombineras med effektivitet och fantasi för att ge högeffektiva resultat, tar Mikael Meijer oss genom innovativa metoder och exempel för att lyckas i olika satsningar.

Han har en bevisad exceptionell förmåga att komma in i nya miljöer och producera omedelbara resultat i olika branscher. Alltid med en positiv attityd, öppenhet, vilja att inspirera och dela kunskap.

Mikaels föreläsningar är relevanta för både produkt-, och tjänstebaserade företag, stora som små, som är intresserade av att hitta rätt retail / e-handels strategi, i sina satsningar.

Boka en inspirerande föreläsning med Mikael Meijer hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: e-handels optimering och tillväxt: en modell för framgång | Innovation inom digital handel | Personalisering, experimentation och data inom e-handel | omni-kanal strategi och diversifiering

Mikael Meijer profilbild

Mikael Meijer

e-Handels & retail Expert

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: