Micke Darmell bannerbild

Micke Darmell - Talare

Föreläsare & författare

I en värld där trycket på arbetsplatserna är större än någonsin, där tiden är den största bristvaran i privatlivet och när de flesta relationerna finns på nätet är det inte så lätt att vara närvarande. När arbetslivet allt mer smälter samman med privatlivet skapas paradoxer. När du är på jobbet kanske du tänker på barnen eller fritiden, när du är hemma kanske du skickar mail och tänker på jobbet. Det är dags att ändra på detta nu!

Möt Micke Darmell, mötesevangelisten, som pratar om vikten av våra fysiska möten. Han började för dryga 10 år sedan att föreläsa om digital stress och de baksidor som den ständiga tillgängligheten för med sig.

Micke Darmell har lång erfarenhet från mötesindustrin. Han har arbetat med allt från att vara mötesproducent för stora möten och kongresser, till att själv stå på scenen som programledare och moderator.

2008 startade han gr8 meetings med syfte att hjälpa organisationer förbättra sin interna möteskultur. Han vill även väcka din medvetenhet kring vad den ständiga uppkopplingen kan göra för dig och mot dig om du inte är uppmärksam. Han är Sveriges mest anlitade föreläsare inom dessa ämnen och hans mission är att Sverige ska få en bättre möteskultur och att vi ska bli mer härvarande i världen.

2020 tilldelades Micke Event & Mötesindustrin största individuella pris ”Narrenpriset”. I motiveringen stod bl.a.”Få personer i Sverige har bidragit till att utveckla möten mer än denne karismatiska personlighet”.

Varför har vi svårt att hålla fokus idag och varför kommer vi allt längre ifrån det som egentligen skapar värde i en organisation eller i privatlivet? Hur kan vi få gott om tid och både prestera och må bättre samtidigt? Micke Darmells föreläsningar berör då vi alla är en del av det han pratar om. Föreläsningarna kännetecknas av konkreta råd, värme och humor.

Boka Micke Darmell som moderator

Micke Darmell kan också med fördel bokas som moderator, programledare eller konferencier. Med Mickes kunskap kring hur ett bra möte skapas, säkerställer han att syfte och mål uppnås. Han skapar energi och magi på scen, ser till att allt hänger ihop och att det blir tydligt och underhållande för deltagarna. Han jobbar ofta med två av Sveriges skickligaste musiker och sångerskor som dels blir som en sidekick, dels för att skapa den stämning som efterfrågas. 

Med hans gedigna erfarenhet bidrar han till trygghet för de medverkande på scenen och skapar en avslappnad stämning som bjuder in till att känna delaktighet. Tänkvärda tankar och mycket skratt utlovas i mellanrummen!

Hans erfarenhet av hundratals event gör att han passar bra in på stora event och möten.

Boka en inspirerande föreläsning med Micke Darmell hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: TIMEOUT - konsten att få gott om tid | Effektfulla Möten | Effektiva och Engerande Möten

Micke Darmell profilbild

Micke Darmell

Föreläsare & författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: