Micke Darmell bannerbild

Micke Darmell - Talare

Föreläsare & författare

I en värld där trycket på arbetsplatserna är större än någonsin, där tiden är den största bristvaran i privatlivet och när de flesta relationerna finns på nätet är det inte så lätt att vara härvarande.

När arbetslivet allt mer smälter samman med privatlivet skapas paradoxer. När du är på jobbet kanske du tänker på barnen eller fritiden, när du är hemma kanske du skickar mail och tänker på jobbet. Det är dags att ändra på detta nu!

Möt Micke Darmell, mötesevangelisten, som pratar om vikten av våra fysiska möten. Han började redan för 10 år sedan att föreläsa om digital stress och de baksidor som den ständiga tillgängligheten för med sig.

Varför har vi svårt att hålla fokus idag och varför kommer vi allt längre ifrån det som egentligen skapar värde i en organisation eller i privatlivet? Hur kan vi få gott om tid och både prestera och må bättre samtidigt? Micke Darmell´s föreläsningar berör då vi alla är en del av det han pratar om. Föreläsningarna kännetecknas av konkreta råd, värme & humor.

Boka en inspirerande föreläsning med Micke Darmell hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: RECLAIM THE FOCUS | Effektfulla Möten | Uppkopplad eller Avkopplad-om konsten att verka i en uppkopplad värld | Stoppa Tiden-från tidsoptimist till tidsalkemist

Micke Darmell profilbild

Micke Darmell

Föreläsare & författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: