Michel Riddez bannerbild

Michel Riddez - Talare

Skådespelare, manusförfattare, skådespelarcoach, pedagog & talare

Michel Riddez pratar om konsten att hålla ett tal eller presentation utifrån konstens beskaffenhet. Skådespelaren, manusförfattaren och musiklyriken och den kreativa processen. Konsten som praktiserats av framgångsrika artister och konstnärer från Shakespeare till Beatles till Thåström. Michel pratar inte om talarens kroppsspråk utan om hur du lägger fokus på publiken- på deras kroppsspråk och känslor. Du får lära dig om hemligheten med de bästa TV serierna på Netflix och varför vissa får oss att stanna kvar, utan att zappa vidare. Om vad berättelser består av och varför de har en sådan viktig betydelse när vi håller presentationer.

Michels föreläsningar ger dig avgörande nycklar till din presentation på ett sätt som du aldrig fått höra tidigare. Han håller även kurser i detta ämne och 2016 kom boken ”Måla med svart eller vitt men aldrig med grått”, som är en fördjupande bok om just detta.

Michel Riddez håller även föredrag i team-utveckling, som hel eller halvdag, där han utgår ifrån teaterensemblen, rock- eller jazzbandet. Han pratar då om motiv, vad som motiverar oss individuellt i grupp, och vad som sker när vi har olika motiv. Han talar om strukturer, och hur delar sammansatta i en helhet styr de underliggande beteenden i grupper och organisationer. Om hur fantastiskt det är att jobba i ett välfungerande team och hur fel det kan bli när det inte fungerar. Michel Riddez anpassar gärna sina föreläsningar efter målgruppen och har stor erfarenhet att arbeta med chefer.

Boka en inspirerande föreläsning med Michel Riddez hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Måla med svart eller vitt men aldrig med grått

Michel Riddez profilebild

Michel Riddez

Skådespelare, manusförfattare, skådespelarcoach, pedagog & talare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: