Ö till ö swimrun bannerbild

Michael Lemmel - Talare

Entreprenör

Michael Lemmel har arbetat med kopplingen mellan extrem idrott och företagande sedan 1995.

Han började delta i äventyrstävlingar och multisport professionellt 1995, och byggde i samband med det upp ett bolag som arbetade med ”sports marketing” – marknadsföring i sportvärlden. Michael Lemmel och hans kompanjoner använde sina värderingar och erfarenheter från extrema uthållighetstävlingar för att bygga upp varumärken internt och externt hos olika företag. De kallade det för ”emotionell marknadsföring”, där syftet är att beröra tittaren och skapa emotionella band till en produkt eller ett varumärke.

2006 startade de tävlingen ÖTILLÖ, tävlingen där man simmar och springer från Sandhamn till Utö i Stockholms skärgård. En tävling som uthållighetsfantaster i hela världen deltar i.

ÖTILLÖ blev startskottet för sporten swimrun som nu är ett globalt fenomen och där de idag driver världscupen och VM.

Redan från början var kommunikationen viktigt, både den och värderingarna skulle vara tydliga. Michael Lemmel har varit en viktigt pusselbit i att bygga den fantastiska communityn inom swimrun som finns runt om i hela världen.

Michael Lemmels föreläsningar handlar om allt från att ta en idé till verklighet. Om hur du använder kommunikation och värdegrund för att bygga ett starkt varumärke. Hur du skapar motivation och inspiration, om hur laget är viktigare än jaget och hur du måste känna dig själv för att kunna (själsligt – ta bort) lära känna andra. Michael återkommer ständigt till hur viktigt det är att ha en relation med naturen för att hitta välbefinnande, och för att få en hälsosam distans till vår digitala verklighet.

En föreläsning med Michael Lemmel anpassas till era behov, men innehåller alltid spännande exempel och referenser.

Boka en inspirerande föreläsning med Michael Lemmel hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: ÖTILLÖ - från idioti till världsledande varumärke inom en helt ny sport

Michael Lemmel bannerbild

Michael Lemmel

Entreprenör

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: