Mia Hultman bannerbild

Mia Hultman - Talare

Författare, Föreläsare & Facilitator

Vad kan Mia göra för dig?

Mia Hultman är en av Sveriges främsta experter på värderings- och utvecklingsarbete. En äkta ”värderings rockstar”. Föreläsare, facilitator och författare – Mia har i över 20 år hjälpt företag, organisationer och verksamheter att inse hur viktiga värderingar är. Med kunder som adidas, Systembolaget och kommuner har Mia erfarenhet av både den privata och offentliga sektorn.

Som föreläsare har Mia förmågan att konkretisera och visa hur och varför arbetet med värderingar och förändringskompetens är viktigare idag än någonsin tidigare. I sina uppskattade föreläsningar använder sig Mia av sin expertis, egna erfarenheter, pedagogik och exempel som alla kan känna igen sig i för att visa på hur mycket vi påverkas av värderingar, både kortsiktigt och långsiktigt. Mia visar hur en värderingskultur kan driva sig själv och kontinuerligt skapa positiva resultat och underlätta förändringar. Roligt, lärorikt och applicerbart.

Du som åhörarna får delta aktivt och självklart förs en dialog utifrån dina erfarenheter, värderingar och behov. Mia skräddarsyr föreläsningarna, både vad gäller innehåll och omfång efter dina behov. Om du vill boka en föreläsning eller få en föreläsning skräddarsydd finns all kontaktinformation under kontakt.

I sin roll som facilitator arbetar Mia med att underlätta förändringsprocesser och hjälpa verksamheter att ta vara på utvecklingsmöjligheter. I sammanband med det har Mia arbetat mycket med kundbemötande och service och skapat stora resultat. Mer om vilka verksamheter Mia har fått möjlighet att hjälpa hittar du under kunder.

Som författare med fokus på förändring och värderingar har Mia skrivit tre böcker med olika perspektiv som utgångspunkt. Böckerna kan användas som stöd, uppföljning eller helt enkelt läromaterial. Böckerna tar upp mycket av det som Mia föreläser om, men även mer specifika metoder och synsätt.

Boka en inspirerande föreläsning med Mia Hultman hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Hemligheten bakom en sund och stark värderingskultur | En värdefull ledare alternativt Ledarskap och värderingar i samklang | En värdefull medarbetare | En värdefull arbetsplats | FÖRändring eller MOTändring

Mia Hultman profilbild

Mia Hultman

Författare, Föreläsare & Facilitator

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: