Mi Ridell ny bannerbild

Mi Ridell - Talare

Expert inom kroppsspråk och presentationsteknik

Mi Ridell är föreläsare, moderator och sångerska som behärskar ämnet, publiken och musiken! Hon kan hålla en intressant föreläsning, leda ert event och förgylla det med sång. Perfekt för er som vill ha ”extra allt” eller antingen eller.

Mis ämnen är främst kroppsspråk och presentationsteknik. Hon levererar alltid med höga betyg från kunderna, stort engagemang och glädje.

Som föreläsare talar Mi Ridell om kommunikation och kroppsspråk i affärsrelationer. Hon är utbildad av den amerikanske FBI agenten Joe Navarro, som är världsledande inom ickeverbal kommunikation. I dessa högteknologiska tider där det pratas om AI, VR och AR är det viktigt att komma ihåg att vi är människor som möter och interagerar med människor. Hon ger workshops och föreläsningar om presentationsteknik, där hon bland annat belyser hur ni gör när rampfebern kommer smygande, hur ni intar en scen och gör intryck.

Nytt är en föreläsning/utbildning i härskarteknik och farliga personligheter på jobbet. Hösten 2022 studerade Mi detta på The Behaviour Company i Amsterdam. Även att lära sig tekniker för de-eskalering är nytt på repertoaren; hur man genom att använda sitt eget kroppsspråk, retorik och tonalitet, bättre så man kan förutse vad som är på väg att ske och hur man kan förhindra att aggressivitet och våld ens behöver uppstå. Genom att få ökad förståelse för sin egen förmåga att påverka situationen, kan man med olika tekniker lugna och de-eskalera skeendet. Passar för butikspersonal, bank, försäkring, rättsväsendet, sjukvården med flera

Mi Ridell är en ytterst mångsidig artist med drygt 25 års erfarenhet som skådespelerska på TV, film och teater. Som er moderator bjuder hon på sin sprudlande personlighet och behärskar alla ämnesområden; alltid oerhört påläst och engagerad med höga utvärderingspoäng. På grund av sin vana av direktsänd TV är hon alltid beredd på oförutsedda händelser både bakom och på scenen och leder ert event med varsam och stadig hand. Hennes improvisationsförmåga har kommit väl till pass vid många tillfällen! Deltagare vittnar om att hon får dem att känna sig lugna när de är med henne på scenen eftersom hennes gedigna erfarenhet gör att hon kan ta både publiken och de andra talarna på ett professionellt sätt.

Mi Ridell är i grunden utbildad operasångerska vid Nordiskt Musik Konservatorium och kan förutom att sjunga allt från opera till snapsvisor även spela piano, cello och gitarr, något som kan komma till nytta för er om det passar in på eventet.

Boka en inspirerande föreläsning med Mi Ridell hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Kroppen ljuger aldrig - konsten att tala kroppsspråk | Härskartekniker - farliga personligheter på jobbet | Bli trygg på scenen och framför kameran | Be a rockstar at work - att känna arbetsglädje | Service i världsklass | Att lugna hotfulla situationer - de-eskalering | Blir bättre på digitala möten - ditt digitala kroppsspråk | Kroppsspråket i vården

Mi Ridell ny profilbild

Mi Ridell

Expert inom kroppsspråk och presentationsteknik

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: