Mi Ridell bannerbild

Mi Ridell - Talare

Expert inom kroppsspråk och presentationsteknik

Mi Ridell är expert på kroppsspråk och presentationsteknik.

Mi Ridell är i grunden skådespelare och har en lång karriär bakom sig från de svenska scenerna och svensk film och TV-produktion. De senaste åren har hon dock främst arbetat som kroppsspråksexpert med riktade utbildningar till näringsliv, myndigheter och institutioner. Och hon är även flitigt anlitad av radio och TV för att tolka ickeverbal kommunikation; nu senast i det amerikanska presidentvalet.

Hon har studerat för FBI-agenten Joe Navarro, som är världsledande inom att tyda mänskligt beteende.Mi väver samman erfarenheter från att ha coachat personer inom försvar och polis till hur hon genom skådespeleri erfarit vikten av det ickeverbala språket, vårt kroppsspråk, till en unik form av retorik som hjälpt tusentals människor att nå sina mål.

Mi är en omtyckt talare som kan få såväl ledare, politiker, organisationer som medarbetare att arbeta och utvecklas på ett konkret och energifyllt sätt som både blir roligt och driver affären framåt.

I dessa nya tider med digitala möten kan Mi dessutom hjälpa er att lyfta era sammankomster framför skärmen till en ny nivå. Hur ska ni nå ut genom datorns kameralins? Hur skapar man förtroende och tillit när man säljer via en skärm? Hur tyder man kroppsspråk när man bara ser en limiterad del av den man kommunicerar med?

År 2016 släppte hon tillsammans med Lucas Bruhn boken ”Kroppsspråk ljuger aldrig: konsten att tala kroppsspråk”. En praktisk handbok som lär läsaren både förmågan att själv uttrycka sig, som att kunna tolka och lyssna in andra. Hon har även en podcast som heter ”Om kroppsspråk med Mi Ridell”

Boka en inspirerande föreläsning med Mi Ridell, och lär dig mer om kroppsspråkets roll i kommunikationen!

Boka en inspirerande föreläsning med Mi Ridell hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Bli bättre på digitala möten med Mi Ridell | Kroppen ljuger aldrig – konsten att tala kroppsspråk | Be a rockstar at work | Bli trygg på scenen – lär dig konsten att ”ta” en publik

Mi Ridell profilbild

Mi Ridell

Expert inom kroppsspråk och presentationsteknik

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: