Mattias Klum bannerbild Fotograf: Lars-Magnus Ejdeholm

Mattias Alexandrov Klum - Talare

Fotograf, filmare och föreläsare

Mattias Alexandrov Klum är en internationellt känd och eftertraktad fotograf, filmare och föreläsare. Han föreläser både i Sverige och utomlands, och med sin långa erfarenhet av att vistas i unika miljöer och ekosystem kan han beskriva kopplingen mellan människa och natur på ett alldeles unik sätt.

Mattias har haft ett stort intresse för fotografering sedan barnsben, och det intresset har följt och format honom genom hela livet. Han fick som 23-åring sina bilder publicerade i magasinet ”National Geographic Magazine”, som en av de yngsta fotograferna dittills.

Mattias Alexandrov Klum har en egen berättarstil och hans bilder talar för sig själv. Han är känd för sitt sätt att skildra djur, växter, miljöer och kultur i form av artiklar, böcker, filmer, föreläsningar och utställningar. Mattias konstnärliga fotografiska språk har gjort honom framgångsrik inte bara i dokumentärens värld utan även i konstvärlden.

Hans erfarenheter, fotografier och konst gör Mattias föreläsningar till någonting alldeles extra. Mattias Alexandrov Klum tar med dig på en svindlande resa genom hela världen. Kring ämnen som kreativitet, förändring, kommunikation, hälsa och hållbar utveckling inspirerar han och ger ny energi.

Några av de företag Mattias Alexandrov Klum har föreläst för är bland andra Tällberg Foundation, Clinton Global Initiative, Kungliga Slottet, Apple, IBM, IKEA, National Geographic Society, WWF, Ermenegildo Zegna Group, Chautauqua Institution, Audi, American Express, Sweco, Fortune och Disney.

 

Boka en inspirerande föreläsning med Mattias Alexandrov Klum hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Covid-19, hållbara liv och hållbara affärer

Mattias Alexandrov Klum

Fotograf, filmare och föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: