Matilda Jarbin bannerbild

Matilda Jarbin - Talare

Föreläsare och Hållbarhetschef

Matilda Jarbin är entreprenör och en av Sveriges topp 33 hållbarhetstalanger! Matilda har arbetat med cirkulär ekonomi i praktiken sen 2015, men föreläser och håller utbildningar idag på heltid.

De senaste sju åren har Matilda varit med och byggt upp företaget GIAB, vars affärsidé bygger på cirkulär ekonomi. Den resan har gett henne erfarenheten att implementera cirkulär ekonomi i hands-on i såväl de egna bolaget som dess kunder. Hon har även arbetat som hållbarhetskonsult och har hög kompetens inom klimat, miljö, entreprenörskap och strategisk hållbarhet. Med stort engagemang och mycket energi berättar Matilda Jarbin om hur man skapar ett hållbarhetsarbete som en del av ett företags affärsstrategi och bidrar till lönsamheten.

Som föreläsare är Matilda otroligt inspirerande och hon inger ett stort förtroende, energi och hopp om framtiden. Genom att kombinera sin kunskap om cirkulär ekonomi och hållbarhetsarbete med konkreta exempel, ger hon en bred bild av vad hållbarhet innebär i praktiken. Hon har talat på såväl stora scener som för ledningsgrupper.

Matilda Jarbin lever som hon lär. Hemma driver hon tillsammans med sin familj Vismarlövsgården, en klimatcertifierad nötköttsproduktion. Den resa och omställningen som de gjort på gården är även den en otroligt intressant historia.

Boka en inspirerande föreläsning med Matilda Jarbin hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Cirkulär ekonomi

Matilda Jarbin profilbild

Matilda Jarbin

Föreläsare och Hållbarhetschef

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: