Mathias Monzeni bannerbild

Mathias Monzeni - Talare

Partner och bolagsansvarig Rahmqvist Group, samt internationell föreläsare inom Försäljning och ledarskap

Mathias Monzeni blev förälskad i försäljning redan som 15-åring. Han började sin karriär på Stadium, och blev snabbt en mästare på att sälja skor och hjälpa kunder. Efter Stadium jobbade han på Tele2, och även där gav varje lyckat kundmöte en kick, en glädje.

”Jag älskade detta, försäljningen, mötet med kunden och känslan efter, där båda är nöjda över en bra affär och ett förtroende som skapades, på så kort tid.”

2006 började Mathias Monzeni i Rahmqvist koncernen, ett familjeföretag startat 1953. Hans roll var att sälja High-End kontorsprodukter och arbetsmiljöprodukter B2B, till företag, kommun, län och landsting. Det sägs att detta, direktförsäljning mot kund, är den svåraste försäljningen du kan hålla på med. Att ständigt besöka kunder som har upphandlingar och avtal och hitta vägar och förtroende som får kunden att komplettera med nya unika produkter.

Idag 15 år senare, driver Mathias Monzeni Rahmqvists största säljbolag och är ansvarig för bolagets sälj- och affärsutveckling över hela världen. Rahmqvist som bolag är nu störst i sin bransch i Norden. Sedan Mathias tog över har säljbolaget ökat +140%, och 2021 blev han partner i koncernen. Parallellt med detta så är Mathias en internationell föreläsare och motiverar och inspirerar inom försäljning och ledarskap.

Oavsett vad det står på hans visitkort, så är han en säljare. En 15-årig kille som upptäckte sitt kall i livet, sin passion, sitt driv och sitt hjärta. Mathias Monzeni älskar att få inspirera, motivera och utveckla människor. Med sina föreläsningar vill han sprida inspirationen vidare till tusentals människor och tillsammans växa, utvecklas, bli starkare och bli modigare!

Boka en inspirerande föreläsning med Mathias Monzeni hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Säljhjulet | Lär dig att skapa vilken vana du vill på 30 dagar | Engagerat ledarskap | Övervinn dina rädslor | Klara dina mål med rätt motivation | Hur du blir en proaktiv person

Mathias Monzeni profilbild

Mathias Monzeni

Partner och bolagsansvarig Rahmqvist Group, samt internationell föreläsare inom Försäljning och ledarskap

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: