Mathias Holmgren bannerbild

Mathias Holmgren - Talare

Artist, föreläsare, inspiratör

Mathias Holmgren, artist, känd från bland annat Melodifestivalen, vill inspirera andra att våga göra en förändring i sitt liv.

”Våga göra förändringar i ditt liv, våga ta steget till att bryta destruktiva mönster!”

I en peppande, inspirerande, självutlämnande och personlig föreläsning berättar Mathias Holmgren om sin resa genom de tunga åren med destruktivt leverne och ökande alkoholmissbruk, fram till idag när han har vågat ta stegen till ökat välmående, nykterhet och tagit till sig av alla de viktiga bitarna som behövs för en stor livsstilsförändring.
Han delar ocensurerat med sig av erfarenheter, mobbing, en tuff komma-ut-process och de allt tuffare och tyngre åren i musikbranschen som ledde till mer och mer destruktiva mönster.

Som utbildad kostrådgivare och personlig tränare vill Mathias Holmgren inspirera andra till att lära sig de sambanden som finns mellan livspusslets viktigaste delar. Han vill ge mod till att göra en förändring, vissa hur viktigt det är att våga be om hjälp och att se möjligheter istället för begränsningar.

Mathias Holmgren vill hjälpa dig att hitta balansen i livet. För med rätt balans kan du ta till vara på alla möjligheter att må så bra som möjligt!

Boka en inspirerande föreläsning med Mathias Holmgren hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Våga!

Mathias Holmgren profilbild

Mathias Holmgren

Artist, föreläsare, inspiratör

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: