Mary Juusela bannerbild

Mary Juusela - Talare

Föreläsare, Värdegrundare, Skolutvecklare & VD

”Mary Juusela ger verktyg för att sätta empatin i rörelse i alla mänskliga sammanhang.”

Mary Juusela är en av Nordens främsta experter inom värdegrund, tolerans och human hållbarhet. Hon föreläser om mänskliga beteenden och om hur individer och grupper kommer längre genom att vara inkluderande och empatiska.

Mary är ofta anlitad som inspirationsföreläsare under ledarskapskonferenser, personaldagar och många skräddarsydda tillfällen över hela Sverige, på Åland och mer och mer i Finland. Uppemot 60.000 personer har hittills lyssnat på hennes föreläsningar där hon får deltagarna att se sig själva och sin omvärld på ett nytt sätt.

Marys unika kunskap kommer från den världsunika studie då hon under 10 år bodde hemma hos 700 familjer över hela Sverige. Mary ville ta reda på vad som händer med vår potential när man utsätts för utanförskap genom negativa attityder, fördomar eller jargonger. I en tid då en majoritet av västvärldens arbetare inte känner sig sedda på jobbet och empatin har sjunkit med 40 procent är de verktyg och insikter som Mary delar med sig högst aktuella.

Utöver att vara en populär föreläsare är Mary Juusela vd och ägare på utbildningsföretaget Lika Olika som coachar svenska och internationella kunder, inom privat och offentlig sektor, att sätta fokus på människorna för att öka siffrorna på nedersta raden. Åland och Finland är stora marknader. Lika Olika har många uppdrag från skolsverige och 200 skolor har vid dagens datum genomgått deras treårsraket som sätter fokus på beteende och värdegrundsfrågor i hela grundskolan. Denna verksamhet växer och referenserna talar sitt tydliga språk – Lika Olika gör skillnad på riktigt.

Välkommen till föreläsningar och workshops med allvar, humor, värme och insikt. Föreläsningar om dig, om mig och om oss som ger insikter och verktyg som gör oss alla bättre för varandra.

Mary Juusela gör ca 70 föreläsningar per år. Hon har stor erfarenhet från digitala produktioner, och går med sitt budskap verkligen igenom kameran.

Nyckelord:
Sociala beteenden, empati, kollektiv intelligens, värdegrund, organisationsutveckling, självledarskap, human hållbarhet, affärsnytta, mångfald, inkludering, likabehandling, socialt utanförskap, arbetsmiljö.

Här kan du se ett exempel på workshop-upplägg med Mary.

Hej! Måste bara få säga wow! Jag vet i tusan hur du gjorde men genom skärmen idag på vismas community online fångade du mitt hjärta och fick mig att skratta och gråta och verkligen tänka till och plocka mina russin. Att vissa kan göra det live är väl sin sak, men att kunna fånga sin publik och förmedla känslor som du gör via en skärm är inget annat är förbannat talangfullt. Så jag vill skicka ett TACK för att du gör ett himla bra jobb, för att du förmedlar ditt budskap så fint och för att du förgyllde min dag idag! Ser fram emot att våra vägar korsas igen!” – Malin Lundgren, Visma

Boka en inspirerande föreläsning med Mary Juusela hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Den moderna ledaren talar med hjärtat | Köksbordstolerans - Det börjar med dig! | 60% potential | Jag är inte min hudfärg | Lika Olika - din fulla potential

Mary Juusela profilbild

Mary Juusela

Föreläsare, Värdegrundare, Skolutvecklare & VD

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: