Martin - banner

Martin Brunnberg - Talare

Författare och näringsfysiolog

Martin Brunnberg är näringsfysiologen med över 20 års erfarenhet som drivs av jakten på var sanningen ligger. Han är en omtyckt föreläsare och levererar alltifrån inspirerande kostföreläsningar till mer djuplodande seminarier om hälsa, kost och träning. Gör dig beredd på en underhållande och tänkvärd föreläsning, med lärorika råd och mycket inspiration.

Kosten är central oavsett om man vill bygga muskler, bränna fett eller bara må bra. Om man också vill ha bästa resultat så gäller det att skaffa sig så mycket kunskaper som möjligt. Martin har utbildat över 2000 kostrådgivare och har bidragit till näringsutbildning på flera olika PT-utbildningar i Sverige och Norge. Idag arbetar han som utbildningsansvarig på Svenska Näringsakademin och syns även som skribent i flera olika tidningar. Utöver detta håller Martin föreläsningar runt om i Sverige och driver ”Näringspodden” med näringsfysiologen Fredrik Paulún.

För Martin Brunnberg är det en otrolig kick att se någon förbättras och nå sina mål – oavsett om det handlar om viktminskning, prestationsoptimering eller förbättrade sjukdomstillstånd. Kost och träning är ämnen som ligger honom varmt om hjärtat, och han är passionerad i att se resultaten hos sina kunder och elever. Han har själv erfarenhet från viktproblematik under sin ungdom, och under denna tid fick han också stor insikt i hur stor betydelse maten har för hälsa, viktbalans och prestation.

Martin har en fil.mag i nutrition. Han är författare och medförfattare till sju böcker som sälj i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Hans kommande bok ”Hälsokompassen” (2022) är en samproduktion med Fredrik Paulún.

Utöver detta driver Martin Brunnberg, tillsammans med sina kollegor hälsoföretaget Verduro Group. Under Verduro Group finns hälsoportalen, Nutribe, och det digitala träningskortet, Swiftr. Martin jobbar även med start-ups och som konsult mot olika bolag inom hälsoindustrin.

Boka en inspirerande föreläsning med Martin Brunnberg hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Bara bra mat - grundläggande om kost och hälsa | Maximal näring på enklast sätt – här får du tips hur du maximerar din hälsa med små insatser! | Biohacka din hälsa – lär dig hur du med kostens hjälp förbättrar blodvärden som kolesterol och blodsocker | Matmyter – här får du ta del av vanliga matmyter och missuppfattningar | Inflammationer – går det att påverka inflammationer genom kost? | Prestation och kost – optimera dina resultat med rätt kost

Martin Brunnberg

Författare och näringsfysiolog

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: