Mårten Nylen bannerbild

Mårten Nylén - Talare

Hälsoentreprenör, TV-profil & författare

Mårten Nylén är en av våra absolut mest välrenommerade hälsoinspiratörer.

Känd som huvudtränare i fyra säsonger av tv-programmet Biggest Loser, som programledare i Ninja Warrior, och samtidigt är han ett av våra större PT-fenomen. Med en milslång klientlista med välkända namn som Wyclef Jean, Joel Kinnaman, Daniel Ek, Marie Serneholt och Will Smith så vet de flesta idag vem Mårten Nylén är. Mårten är även ambassadör för Kronprinsessparets Generation Pep, Friends, Beat Diabetes och Wellobe.

I sin efterlängtade bok ”Resultat, balans och lite magi” visar Mårten Nylén hur vi kan uppnå fantastiska resultat och balans i livet, oavsett förutsättningar. Här får du ta del av en träningsfilosofi som är fylld av enkelhet och en smittande glädje.

Mårtens handfasta och smarta hälsotips hjälper dig att optimera dina motionsvanor och få ut det mesta av din kost, vila och mentala balans. Med en positiv inställning, en enkel handlingsplan och lite magi kan du lyckas med vad du än drömmer om. Mårtens mål är alltid att göra skillnad där han kan och att skapa leenden där det går.

Hans föreläsningar är inspirerande, tydliga och alltid med hälsan i fokus.

 

Aktuell föreläsning:

Motivation, balans och hälsonycklar

En inspirerande motivationsföreläsning helt utan pekpinnar men med massor av smarta tips, lösningar och verktyg för hur vi kan förbättra vår hälsa på enkla och fungerande sätt utan att behöva ändra på allt.

Vi får Mårtens 7 effektivaste ”hälsonycklar” samt ta del av Balansbordet och dess fyra ben Motion, Kost, Sömn och Återhämtning samt Stress. Här ger Mårten Nylén oss konkreta tips på hur vi kan förbättra allt från stress och dålig sömn till hur vi kan få vår motion, kost och återhämtning att fungera i en mer än fullspäckad vardag. Detta med en hel del humor och några spännande historier från bakom kulissen.

Detta är en föreläsning som ger energi, motivation och verktygen att förändra oavsett vem man är, vad man har med sig och vart man står just nu.

Boka en inspirerande föreläsning med Mårten Nylén hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Det sitter i leendet | Motivation, balans och hälsonycklar | En smart affär | Smart och hållbar hälsa

Mårten Nylen profilbild

Mårten Nylén

Hälsoentreprenör, TV-profil & författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: