Mårten Nylen bannerbild

Mårten Nylén - Talare

Hälsoentreprenör, TV-profil & författare

Mårten Nylén är en av våra absolut mest välrenommerade hälsoinspiratörer.

Känd som huvudtränare i fyra säsonger av tv-programmet Biggest Loser, som programledare i Ninja Warrior, och samtidigt är han ett av våra större PT-fenomen. Med en milslång klientlista med välkända namn som Wyclef Jean, Joel Kinnaman, Daniel Ek, Marie Serneholt och Will Smith så vet de flesta idag vem Mårten Nylén är. Mårten är även ambassadör för Kronprinsessparets Generation Pep, Friends, Beat Diabetes och Wellobe.

I sin efterlängtade bok ”Resultat, balans och lite magi” visar Mårten Nylén hur vi kan uppnå fantastiska resultat och balans i livet, oavsett förutsättningar. Här får du ta del av en träningsfilosofi som är fylld av enkelhet och en smittande glädje.

Mårtens handfasta och smarta hälsotips hjälper dig att optimera dina motionsvanor och få ut det mesta av din kost, vila och mentala balans. Med en positiv inställning, en enkel handlingsplan och lite magi kan du lyckas med vad du än drömmer om. Mårtens mål är alltid att göra skillnad där han kan och att skapa leenden där det går.

Hans föreläsningar är inspirerande, tydliga och alltid med hälsan i fokus.

Aktuell föreläsning:

Smart och hållbar hälsa

Den här föreläsningen handlar om hur du skapar bra fundament för en hållbar hälsa. Utan pekpinnar, med massor av fungerande råd och tips, föreläser Mårten om hur vi utifrån våra egna förutsättningar kan skapa välmående. Mår vi bättre, fungerar vi bättre!

Mårten utgår från sitt verktyg ”Balansbordet” och går igenom de fyra benen – Motion, kost, vila och stress. Utifrån dessa faktorer ger han konkreta tips och råd för hur de samverkar för en bättre hälsa.

Boka en inspirerande föreläsning med Mårten Nylén hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Det sitter i leendet | Resultat, Balans och lite Magi | En smart affär | Smart och hållbar hälsa

Mårten Nylen profilbild

Mårten Nylén

Hälsoentreprenör, TV-profil & författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: