marie niljung - banner

Marie Niljung - Talare

Föreläsare, författare, HR-konsult & social innovatör

Marie Niljungs livsmission är att förändra attityder kring psykisk ohälsa och rädda liv. Med ökad kunskap och mod är det möjligt. Genom strategiskt och operativt arbete med hållbar hälsa kan vi göra stor skillnad.

Marie Niljung föreläser om svåra ämnen på ett lätt och hoppfullt sätt. Hon visar i sina föreläsningar hur viktigt det är med tidiga insatser vid psykisk ohälsa. Genom att agera proaktivt minskar vi lidandet, och kostnaden, för både individer och organisationer. Marie kallar det för psykisk livräddning – och på samma sätt som för hjärt- och lungräddning kräver det kunskap och träning.

I hennes föreläsningar balanseras en gedigen kunskap om viktiga ämnen med personliga erfarenheter. Marie erbjuder ett tryggt utrymme för både skratt och gråt. Det utlovas mod, energi och liv, i alla uppdrag.

Ihop med Filippa Gagnér Jenneteg, Susanne Tell och innovationsbyrån Sticky Beat har Marie Niljung tagit fram en app, ”Lumeno”, som bland annat har vunnit Svenska Designpriset 2021 och priset Guldvargen 2022.

År 2016 fick Marie Niljung Karlstads kommuns pris Årets Sola. 2021 utsåg Karlstads universitet henne till Årets Alumn. Hon har arbetat bland annat som rehabkonsult, HR-specialist, personlig handläggare inom sjukförsäkringen på Försäkringskassan, fackligt uppdrag inom SACO och är utbildad personalvetare. Marie har även arbetat med Suicide Zero. Idag arbetar hon med både privata och offentliga arbetsgivare.

Boka en inspirerande föreläsning med Marie Niljung hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Hellre arg än död - det går att förhindra psykologiska olycksfall | Våga fråga. Våga lyssna. Våga agera.

Marie Niljung

Föreläsare, författare, HR-konsult & social innovatör

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: